Dragon Ball Z: Burst Limit megjelenés

2008. február 20.
15.7291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A hihetetlen népszerűségnek örvendő Dragon Ball Z anime sorozat hazánkon is végig söpört és fanatikus követőket toborzott magának.

Nem mostanában vették le műsorról Son Goku-ék monumentális kalandjait, de mindmáig lelkes táborok őrzik szívükben emlékét. Az elmúlt években egyre-másra érkeztek a játékadaptációk és szép sikereket könyveltek el maguknak. Az interaktív formába öntött animék ritkán sikerülnek szakmai szemmel nézve kielégítően, de az emberek nagyon is vevők a műfajra.

Persze a Dragon Ball Z játékadaptációk rendre jól teljesítettek a kiértékelésnél és persze a kasszáknál is, így örömmel nyugtázhatjuk, hogy nem tüntek el Son Goku-ék a süllyesztő legmélyén. Idén is kapunk egy káme-háme adagot, ám ezúttal ők is generációt váltanak és betámadják a két HD konzolt. A fanok legnagyobb örömére szinte az összes ismert figura tiszteletét teszi a karakter választó képernyőn. Jól elpáholhatjuk Son Goku-t Vegeta-val, vagy éppen Nappa-t, Krillin-nel és még sorolhatnánk.

Ma hivatalos bejelentés történt! Végre dátumot kapott az anyag. A japánok már idén június 5.-étől megvásárolhatják PlayStation 3-ra és Xbox 360, ám nekünk még várnunk kell a nagy összecsapásokra. Jelenleg a PAL régió nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a Namco-Bandai igéretei szerint még idén részesülhetünk mi is az áldásból. Az európai kiadó szerepét az Atari vállalta magára.


Dragon Ball Z: Burst Limit megjelenés - 2. kép


Dragon Ball Z: Burst Limit megjelenés - 3. kép


Dragon Ball Z: Burst Limit megjelenés - 4. kép


Dragon Ball Z: Burst Limit megjelenés - 5. kép


Dragon Ball Z: Burst Limit megjelenés - 6. kép


Dragon Ball Z: Burst Limit megjelenés - 7. kép

38 hozzászólás

Vendég

17 éve, 2 hónapja és 5 napja

most akarom letőlteni.jó a grafikája?

válasz erre

Vendég

17 éve, 2 hónapja és 6 napja

nagyon király

válasz erre

FutuRetrO

17 éve, 4 hónapja és 7 napja

Vendég írta:
WÁÁÁÁ nem rakja ki a címemwtf smileywtf smileywtf smiley
Semmi baj. vagy küldd el személyes üzenetben az oldalon belül, persze ahhoz regisztrálnod kell előbb, vagy pedig a nevemre kattintva, az adatlapomon megtalálhatod az MSN címemet és egyéb más elérhetőségeimet. kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 7 napja

WÁÁÁÁ nem rakja ki a címemwtf smileywtf smileywtf smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 7 napja

Future az elöbbi üzenetemböl kimarad egy kérdésem:-)!Neked van msn ed mert hogy ha van akkor a partnerjaim közöt mindig szivesen látok egy Game rajongot nem beszélve ha a személy egy Shenmue rajongomosolygó smiley!Hogy ha van és van kedved od eldumálgatnod velem akkor erre az e-mail címre küld el: ****ny27@freemail.hu' target='_blank' rel='nofollow'>angyal****ny27@freemail.hu

Üdvözletel: Zizy

válasz erre

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 7 napja

Helló Future!

Igen van XBox-om hisz már csak a Shenmue 2 miat érdemes meg venni:-) De persze sok más játék is nagyon jó rá mint pl a Dead or Alive ultimate meg a többi sorozat is:-).Igaz nagyon nehéz rá gyári lemezeket szerezni de már az is vigasztal hogy a Shenmue 2 meg van reá mint ahogy a jó öreg Dremcasra az első részemosolygó smileyIgaz sok helyen olvastam már hogy a Shenmue 3 fügöbe lett rakva hogy valaha meg jelenik (de ha nem is jelenik meg ami engem őszintén szolva nagyon elszomoritana) azt tudom mondani hogy már az első résztől kezdve érdemes volt vele játszani!Ugyan is még a mainapig ugyanaz az élvezet meg van nálam (érzésileg,mind izgalmilag,felfedezni valoilag) mint amikor ammo elsőként helyeztem be a Dreamcastomba!És ezt kicsit megdobja a playtime végigjátszás is mert néha ez is mutat uj dolgokat egy ilyen remekmü végigjátszásnál:-)!

válasz erre

FutuRetrO

17 éve, 4 hónapja és 7 napja

Vendég írta:
Tudom nem ide tartozo téma de most olyanyira várom ennek a játéknak a megjelenését mint ammo a Shenmue 1-2 nek a kiadásátmosolygó smiley.Bár sajnos mai napig nem tudtam hozzásjutni a gyári lemezéhez a Shenmue 2 nekwtf smiley.
Még egy Shenmue fan, Isten hozott! mosolygó smiley Van Xbox-od? A Dreamcast-os Shenmue 2-t nekem is irgalmatlanul nehéz volt beszerezni akkoriban, de ne törd magad, amennyiben van Xbox a tulajdonodban, mert a Shenmue 2 kijött arra is, ráadásul angol szinkronnal, ami a Dreamcast-os verzión nem volt, csak felirat formájában.

válasz erre

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 7 napja

Tudom nem ide tartozo téma de most olyanyira várom ennek a játéknak a megjelenését mint ammo a Shenmue 1-2 nek a kiadásátmosolygó smiley.Bár sajnos mai napig nem tudtam hozzásjutni a gyári lemezéhez a Shenmue 2 nekwtf smiley.

válasz erre

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 14 napja

olyan kár hogy nem adták ki PC-re :\'(meglepődött smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 17 napja

Persze,hogy benne vagyokmosolygó smileyNem szoktam semmi jónak az elrontoja lennimosolygó smiley.De ha ugy alakul majd a nosztalgiázás kedvéért belecsaphatunk a Tenkaichi sorozatokba ismosolygó smiley(bár igaz mindenki vagy is máskép fofalmazva a legtöbben azt állitoták hogy lehetetlenség gyáriba beszerezni Magyarországon és ehez képest 1 honap alat sikerült nekem!Jó igaz hozzáteszem talán azért mert jo helyen voltam jó időbemosolygó smiley)

válasz erre

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 19 napja

hé zsolt majd egyszer xbox-on ha kijon a játék akkor szevesn lejátszanék veled egy meccset röhögő smiley remélem hogy benne vagy amugy király lessz a játék






Thomarex

válasz erre

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 22 napja

Mit akkarsz letőlteni mikor még meg se jelent a játékröhögő smiley??Jó lényegtelen végül is nem ezért írok ide hogy más szavába illetve kérdésébe kösek bele! Öszintén szólva nekem már akkor bejött a Dragon Ball mikor még ammo Playstation 1-esen lehetet nyomulni rajta mint pl a DBZ Legends vagy a Final részein szóval így azota nekem ez,az anime és maga a játék is közel ál a szívemhez de ezek mellet még sorolhatnák rengeteget ami még olyan szinten tetszik mint a DBZ pl Devil May Cry 3,4 no de mindegymosolygó smiley!Hogy miért nem jön ki PC-re DBZ? Én szerintem azért mert ha jobban belegondolunk akkor a PC szinte csak át veszi a játékokat a konzoloktol másszóval jógot szereznek arra hogy a PC-n is játszható legyen mint pl a Devil May Cry 3.De,tulajdon képen nem tudom hogy a DBZ-t miért nem engedik,vagy miért nem jön ki rá talán azért mert a mai világba már a konzolok a nagyobbak(Persze nálam mindig is nagyobb voltmosolygó smiley)és így ezért is jelenek meg a legjobb játékok arra avagy azért is maradnak csak azon meg mert talán a bevétel is jobban hoz keresletet konzolra!Jómagamnak szerencsére erre nincs gondja mert én a PSX 1-től kezdve a PS 3 és az XBOX360-ig minden konzolt beszereztem már.És így nem agodok,hogy melyik játék mire jön ki de azokat megtudom érteni akiknek nem tetszik az hogy ez vagy az miért erre és miért arra jelenik meg.Szóval én nekem ennyi a véleményem a dolgokról a lényeg az hogy ahogy sok más gamer is ez is a legjobbak közöt van és ezt szerintem legalábis remélem mindenki így gondolja!!

Üdvőzletel: Zsolt\"Zizy\"

válasz erre
1234a(z) 4 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja