Dragon Age: Valami történik majd 2011 februárjában

2010. március 12.
3.4561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Dragon Age: Origins a tavalyi év egyik legnagyobb dobása volt, amelyet a kissé múltat idéző stílusa ellenére - vagy talán éppen emiatt - is sikerült jövedelmező üzletté alakítania a BioWare-nek és az Electronic Artsnak.

Ennek egyenes ági következménye, hogy számolatlanul érkeznek hozzá az újabb tartalmak, legyen szó DLC-kről vagy akár egy teljes értékű kiegészítőről. Utóbbi a Dragon Age: Origins - Awakening képében ölt testet, és napokon belül elérhető lesz a szélesebb közönség számára is. A nevesebb magazinok azonban már megkapták a saját példányaikat, amely a megszokott korong, kézikönyv kettőse mellett egy figyelemreméltó lapot is tartalmazott, amelyet megtekinthettek a lenti képen.

Talán említenünk sem kell, hogy érdemes a bal felső sarok felé vezérelni a pillantásotokat, ahol néhány számjegyet tüntettek fel a trükkös kivitelezők. Mindebből egy dátum áll össze, amely 2011. február 1-jét hirdeti, azaz biztosak lehetünk benne, hogy ezen, az egyelőre még látóterünkön kívül eső napon valami történni fog a Dragon Age-dzsel kapcsolatban. Vajon egy második rész bejelentésére készülnek a srácok? Esetleg egy újabb nagyobb lélegzetű expanzióra? Ismeretes, hogy az EA korábban felfedte jövőbeli terveit, amelyben a Dragon Age folytatását 2011 januárja és márciusa közé pozicionálták, így nagy eséllyel erről lehet szó. Reméljük, hamarosan hivatalosan is választ kapunk a kérdéseinkre.

Dragon Age: Valami történik majd 2011 februárjában - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaDav2377 profiljamarco profiljaManiac profilja