Dragon Age: Origins új screenshotok

2008. július 30.
3.1251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szinte hetente ad hírt a Bioware fejlesztőcsapata a nagyban készülő új remekművükről, a Dragon Age: Origins-ről! A mai napon pár teljes friss screenshot került napvilágra, amelyeket megcsodálva azt hiszem senkinek nem lesz kétsége afelől, hogy ismét valami remekbe szabott dolgot fogunk kapni.

A játék címe nem hiába kapta meg az Origins kiegészítést, hiszen a fejélesztőcsapat nyilatkozatai szerint visszatérnek a gyökerekhez, lásd például a Baldur's Gate-ben megismert harcrendszert fogják alkalmazni a Dragon Age-ben is.

Ami még újdonságnak számít a játékkal kapcsolatban az az, hogy már biztosan jön konzolokra is, persze csak szigorúan a PC-s verzió után! Jó RPG-t készíteni nehéz feladat én mégis úgy gondolom a Bioware most is, mint mindig nagyot fog alkotni. Az én agyamat főleg az új fantasy környezet mozgatja meg, kíváncsi vagyok ez mekkora újításokkal fog járni! Biztosan lesznek új szörnyek, stb. Ha ezt a jó kis marketingstratégiát követik, hogy ilyen gyakran adnak hírt a gameről, akkor reméljük, hogy hamarosan egy demo is napvilágot lát majd! Addig is ámuljunk-bámuljunk az friss képeken!


Dragon Age: Origins új screenshotok - 2. kép


Dragon Age: Origins új screenshotok - 3. kép


Dragon Age: Origins új screenshotok - 4. kép


Dragon Age: Origins új screenshotok - 5. kép

Dragon Age: Origins-ről! A mai napon pár teljes friss screenshot került napvilágra, amelyeket megcsodálva azt hiszem senkinek nem lesz kétsége afelől, hogy ismét valami remekbe szabott dolgot fogunk kapni.'>
nincs még hozzászólás

Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja