Dragon Age: Origins: Némi mozgó anyag a Comic-Con forgatagából

2009. július 24.
4.6471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Tegnap már kaptunk némi matériát a San Diego Comic-Conon kiállított Dragon Age: Originsből, hiszen majdnem egy tucat friss screenshottal kedveskedtek a fejlesztők a rajongóknak.

A mai nap sem múlhat el az év egyik szerepjáték ígérete nélkül, ezúttal 3 fájóan rövid videó akadt a hálónkba. Ezek közül az első kettő a játék egy-egy kasztját mutatja be részletesebben, ami nagyjából annyit tesz a gyakorlatban, hogy hosszú másodperceken keresztül csak ezeket a karaktereket látjuk vérfürdőt rendezni, illetve megpillanthatjuk, hogyan is lépnek a tettek mezejére. A szerencsés kiválasztottak a morózus Dwarf Commoner és a gazdag ősökkel rendelkező Human Noble.

A harmadik videó egy eddig nem látott helyszínt, a Tower of Ishalt jeleníti meg a képernyőkön. A torony legapróbb részletei, rejtett titkai sajnos nem tárulnak fel előttünk, azt azonban megpillanthatjuk, hogy milyen rémség vár a kalandozó csapatra, amely elég őrült ahhoz, hogy behatoljon az épület mélyébe. Varázslatok tömkelegét, vérvörös nedűvel alaposan dúsított harci jeleneteket és elhulló ellenséges entitásokat kínál ez a trailer, amelyben egy bő perc erejéig ismét beleszagolhatunk a sárkányok korának áporodott levegőjébe.
#tv#
#tv2#
#tv3#
Dragon Age: Originsből, hiszen majdnem egy tucat friss screenshottal kedveskedtek a fejlesztők a rajongóknak.'>
nincs még hozzászólás

Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
Comic-Con 2009
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaGargameth profiljaBotyi profiljamarco profilja