Dragon Age: Origins: Megerősítve a konzolos verzió

2008. augusztus 18.
1.7911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A BioWare, a világ egyik legelismertebb RPG gyárosa megerősítette, hogy konzolokra is megjelenik majd a PC-s körökben régóta várt Dragon Age: Origins.

A jóhírt a játék direktora és egyben executive producere, Dan Tudge szállította le a mai nap folyamán. Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs a kezünkben, jelenleg annyival kell beérnünk, hogy valamikor a jövő esztendőben érkezik mindkét verzió, ám a konzolos portok jóval később jelennek meg, mint a PC-s változat.

Az ígéretek szerint a Dragon Age: Origins PC-re még 2009 áprilisa előtt a polcokra kerül, melyet majd egy későbbi időpontban követnek a konzolos átiratok. Pontos platform megjelölésről nem tudunk, vélhetően PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készítik majd el a kiválónak ígérkező szerepjáték anyagot.

A grafikáért az Eclipse névre keresztelt engine felel majd, remélhetőleg egy pompás látványvilággal támogatva meg a játékmenetet.

"Igen. A Dragon Age: Origins érkezik konzolokra is a közeljövőben, igen..." - nyilatkozta Dan Tudge. A stílus konzolos elhivatottja tehát mostmár megnyugodhatnak, a hír végre megerősítést nyert, egyszerűen csak ki kell várni a megjelenés időpontját, ami jelenleg a jövő sűrű homályában vész el. Az évszám biztosnak tűnik, 2009.
Dragon Age: Origins.'>
3 hozzászólás

Dru

17 éve, 11 napja

Persze, persze, csak a KotOR, Jade Empire, Mass Effect óvatossá tett Bioware ügyben, mégha ezek PC-s változatát teljesen korrektül és színvonalasan meg is oldották. mosolygó smiley

válasz erre

FutuRetrO

17 éve, 11 napja

Dru írta:
Addig nyugodt vagyok, amíg azt nem mondják, hogy a elsősorban konzolra fejlesztik.
Nem hinném, Dru, ez alapjaban egy PC-s anyag, azon is kezdték el felépíteni. Az, hogy plusz profit reményében lesz konzolos verzió, valamikor később..., szinte megszokott jelenség... mosolygó smiley De ezzel Te is tisztában vagy. Szóval nincs miért aggódni. mosolygó smiley

válasz erre

Dru

17 éve, 11 napja

Addig nyugodt vagyok, amíg azt nem mondják, hogy a elsősorban konzolra fejlesztik.

válasz erre
Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaXTomiX0029 profiljamarco profilja