Dragon Age: Origins: Megérkezett a Character Creator

2009. október 14.
6.9251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ahogy azt előzetesen már beharangoztuk nektek, a BioWare munkatársai a tegnapi nap, késő esti óráinak folyamán, mindenkinek elérhetővé tették a Character Creator névre hallgató Dragon Age: Origins bővítményt, amely a Spore mintájára már most előzetesen lehetővé teszi, hogy megalkossuk álmaink karakterét.

A legjobb az egészben viszont az, hogy az előzetes pletykákkal ellentétben a nagyjából 300 megabyte-os kis fájl magyar nyelven is képes hozzánk szólni, ami valahol természetes, hiszen az alkotás végeleges verziója is csodálatos anyanyelvünkön, Vérvonalak alcímmel fog a boltok polcaira kerülni.

A Character Creator mindemellett teljesen ingyen tölthető le a Dragon Age hivatalos honlapjáról, így a karakterkreálásba akár már perceken belül belekezdhetünk, ami nagyon fontos a játékkal kapcsolatban, hiszen minden fajnak egyedi előtörténete lesz, illetve akár a legapróbb beállításaink is meghatározhatják, hogy a későbbiekben hogyan és miképpen viszonyulnak hozzánk az emberek. Ha szeretnél belecsapni már ma a karakterkészítésbe, akkor kattints az alábbi linkre, amely a játék hivatalos honlapjára visz, ott pedig keresd a magyar nyelvű Character Creator-t.

Dragon Age: Origins hivatalos honlap
Dragon Age: Origins bővítményt, amely a Spore mintájára már most előzetesen lehetővé teszi, hogy megalkossuk álmaink karakterét.'>
nincs még hozzászólás

Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja