Dragon Age Origins: Márciusban érkezik a Return to Ostagar PS3-ra

2010. február 24.
2.4251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Szegény Dragon Age: Origins rajongók nem jártak eddig túl jól az egyébként jól sikerült Return to Ostagar kiegészítővel.

A bővítmény eredetileg tavaly karácsony környékén jelent volna meg, de a fejlesztők elhalasztották a megjelenési időpontot, mert komoly problémák merültek fel a Return to Ostagarral kapcsolatban. Januárban aztán az Xbox 360 tulajdonosok örülhettek először, igaz, rövid ideig, mert a bővítmény annyira összekuszálta az eredeti játékot, hogy a BioWare gyorsan le is szedte a Liveról. A Playstation 3 tulajdonosoknak azonban még ennél is többet kellett várniuk, de ahogy mondani szokás, a türelem rózsát terem: két hét múlva ők is letölthetik a kiegészítőt.

A BioWare ugyanis ma jelentette be, hogy a Return to Ostagar végre átjutott a Sony szigorú ellenőrzésén, így a bővítmény március 11.-én jelenik meg a Playstation Networkön. A Dragon Age: Origins fanatikusoknak tehát már nem kell sokat aludni ahhoz, hogy visszatérhessenek egy rövidebb időre a sárkányok korába. Az Xbox 360 és PC-s változat pár hete már megjelent, így vigasztalhat minden PS3 tulajt, hogy legalább a kritikákat elolvashatja az interneten a bővítményről, s ez alapján eldöntheti, valóban szüksége van-e a DLC-re. Ja, hogy mindenhol azt írták, hogy remek lett? Akkor viszont nem marad más, mint a várakozás.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljaBotyi profilja