Dragon Age: Origins: Kizárva a demonstrációs anyag

2009. július 09.
2.5411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Dragon Age: Origins egy hatalmas vállalkozás a BioWare részéről, amivel ők is tisztában vannak, hiszen már sokadik éve készítik gyökereikhez visszanyúló alkotásukat, sőt, már előre két évre be vannak táblázva csak és kizárólag a játék kapcsán.

A régi sulis RPG fanatikusok, akiknek velejéig tökéletes a játék már most, minden bizonnyal nem győzték kapkodni a fejüket az elmúlt néhány hónapban, hiszen sorra érkeztek a bejelentések a Dragon Age-ről, szinte csak és kizárólag jó hírekkel. Viszont van, amire sajnos a BioWare-nek is nemet kell mondania...

Ez pedig nem más, mint a demó, amely hivatalos források szerint sem fog elkészülni, az okokat pedig maga Greg Zeschuk, a BioWare egyik szakija árulta el nekünk. Állítása szerint a játék kötetlen menete, valamint hat eredettörténete már megnehezíti, hogy egy kis szeletet kivágjanak belőle, és azt átnyújtsák a rajongóknak. Így tehát semmi esélye annak, hogy egy demonstrációs anyag készüljön a játékhoz, viszont az úriember állítása szerint valamilyen úton-módon hamarosan feldarabolják az alkotást, és az emberek számára, kizárólag áttanulmányozásra, elérhetővé teszik. Hogy ez alatt pontosan mit értett Greg, azt sajnos nem tudjuk, lehetséges, hogy egy rövidke zárt-béta készülődik a háttérben?

Amíg ezen gondolkoztok, addig a szemeteket használhatjátok, és tegyétek is meg, hiszen a rossz hír mellett érkezett három rövidke videó a játékról, amelyek ugyan sokat nem mutatnak, de érdekességnek abszolút megfelelnek.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 15 napja

laci

válasz erre

Shade

12 éve, 16 napja

Huu nagyon kiráy Kár hogy nemlesz demó

válasz erre
Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaM.O.R.P.H. profiljaXelosz profiljaImperator profiljagery1113 profiljaGamePlay profilja