Dragon Age: Origins: Képek messzi tájakról

2009. március 06.
2.4881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Bioware hosszú évek óta dédelgetett projektje, a Dragon Age: Origins, a legtöbb RPG-fanatikus kívánságlistáján előkelő helyen szerepel.

Ennek egyik oka a fejlesztőcsapat neve, a másik pedig a sokszor hangoztatott kijelentés: a Dragon Age a Baldur's Gate szellemi örökösének készül. A rajongók érdeklődve várják, hogy a legendás cég az utóbbi időben kissé felhígított szerepjátékai után képes lesz-e mindazt a komplexitást, jellegzetes jegyeket belevarázsolni a születendő gyermekébe, amelyek az - immár 11 éves - elődöt jellemezték.

Ha a csillagok állása kedvező lett volna, akkor ezekben a napokban izgatottan frissítgetnénk 5 percenként kedvenc webshopunkat, hogy az elsők között rendelhessük be a játékot. Azonban pár héttel ezelőtt a Bioware bejelentette, hogy további hónapokat leszünk kénytelenek várni az alkotásra, amely így az év végén vándorolhat az üzletekbe, illetve a karácsonyfák alá, a konzolos verziókkal egyszerre.

A közönséget persze továbbra is tűzben kell tartani, ezért időről-időre kidobnak egy-egy videót és néhány screenshotot. Most az utóbbiból kaptunk 5 darabot, amelyek bár sokat nem mutatnak, mégis érdemes őket végigcsemegézni, hogy elégedetten konstatáljuk: továbbra is jó úton halad a munka.

Dragon Age: Origins: Képek messzi tájakról - 2. kép


Dragon Age: Origins: Képek messzi tájakról - 3. kép


Dragon Age: Origins: Képek messzi tájakról - 4. kép


Dragon Age: Origins: Képek messzi tájakról - 5. kép


Dragon Age: Origins: Képek messzi tájakról - 6. kép

Dragon Age: Origins, a legtöbb RPG-fanatikus kívánságlistáján előkelő helyen szerepel.'>
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 5 hónapja és 1 napja

****ab már nem is lehetne!

válasz erre
Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profilja