Dragon Age: Origins: Inon Zur a zeneszerző

2009. szeptember 25.
2.4361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Risen mellett nem feledkezhetünk el az őszi RPG felhozatal másik nagyágyújáról, a Dragon Age: Originsről sem, amelyik többszöri csúsztatás után végre szinte teljes bizonyossággal napvilágot lát november 6-án.

Szerencsére az Electronic Arts marketinges gorillái nem is hagyják, hogy akár csak egy röpke másodpercre kitörlődjön memóriánkból az alkotás címe. Ennek érdekében videók és képek tucatjait állítják csatasorba folyamatosan, mindemellett pedig néha befér egy-egy valóban hírértékű megnyilatkozás is a részükről.

Amilyen például a mostani, amelyben felfedték a játék zeneszerzőjét. A hangokba fektetett óriási munkáról már többször is olvashattunk, de mit ér mindez a megfelelő atmoszférát megteremtő muzsikák nélkül. A BioWare jó szokásához híven ebben sem kispályázott, és a komponálás fontos feladatával az egyik legismertebb játékzeneszerzőt, Inon Zurt bízta meg. Az úriember már korábban is dolgozott együtt a csapattal, a 2001-es Baldur's Gate 2: Throne of Bhaal kapcsán. Emellett olyan produktumoknál működött közre, mint a Fallout 3, Crysis, Crysis Warhead, Prince of Persia, Syberia II, Icewind Dale 2 és a sort még hosszan lehetne folytatni.

A soundtracket a játék megjelenése után külön is meg lehet majd vásárolni a megfelelő helyeken. Aki ezt nem bírja kivárni, és a szombat estéjét éppen Ausztráliában, Sydneyben tölti, ellátogathat a Sydney Entertainment Centre-ben tartott A Night in Fantasia 2009 elnevezésű koncertre, ahol néhány számot felvillantanak a Dragon Age zenei repertoárjából is.
Dragon Age: Originsről sem, amelyik többszöri csúsztatás után végre szinte teljes bizonyossággal napvilágot lát november 6-án.'>
nincs még hozzászólás

Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja