Dragon Age: Origins: Egy csipetnyi erotika, több liter vér és Marilyn Manson

2009. május 10.
5.6181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Annak ellenére sűrűsödtek meg az események a BioWare edmontoni központjában formálódó Dragon Age: Origins körül, hogy a játék megjelenését csak az év végére tervezik.

Ezen a héten már háromszor voltunk "kénytelenek" írni róla ezeken a hasábokon, és még mindig nincs vége a friss hírek áramlatának. Ezúttal egy bő másfél perces mozgókép akadt a horgunkra, amely meglehetősen érdekes perspektívából világítja meg a produktum univerzumát.

Azt eddig is tudhattuk, hogy a Dragon Age nem egy kéjutazásra invitálja a bátor kalandozókat, hanem a hőstettek útját sokszor brutális, vérgőzös események szegélyezik. A lenti videó a játék világának pontosan ezt a szegletét mutatja be: hatalmas összecsapások, lángoló égbolt, varázslatok, ocsmány szörnyek, záporozó nyílvesszők, magányos végtagok és ami mindezt összeköti: több hektoliternyi vérvörös nedű, amely kevesekben marad meg hosszú távon. Ehhez persze kell egy megfelelő aláfestő muzsika is, amelyet ezúttal Marilyn Manson prezentál. A híres zenész This Is The New Shit számánál nehezen találhattak volna megfelelőbbet ehhez a trailerhez.

Persze a macsó hősök sehol sem lennének szexi fehérnépek nélkül, így itt is helyet kap néhány képkocka erejéig egy szemrevaló teremtés. Érdekesség, hogy Claudia Black ausztrál színésznő hangján szólal meg, akit több sorozatban (Farscape, Stargate SG-1) is láthattunk, de a videojátékok témaköre sem ismeretlen terület számára, hiszen többek között olyan alkotásokhoz adta a hangját, mint God of War, Lords of Everquest, Crysis, Stolen Life, Conan, valamint a mostanság készülő Uncharted 2.

Bár szórakoztató ez a képsor, reméljük, hogy a Dragon Age nem megy el menthetetlenül az erőszakos megoldásokat erőltető irányba, mert akkor hangzatos ígéretek ide vagy oda, nem lesz méltó a nagy elődhöz.
#tv#
Dragon Age: Origins körül, hogy a játék megjelenését csak az év végére tervezik.'>
3 hozzászólás

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 11 napja

nem a serialom nix meg hozzá szomorú smileyszomorú smiley

válasz erre

Shade

16 éve, 1 hónapja és 5 napja

Azta rohatt röhögő smiley Mintha valami mozifilm bemutatója lenneröhögő smiley Bevallom eddig nemigazán érdekelt a játék de mostmár kezd nyelvnyújtó smiley.

válasz erre

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 22 napja

COOL!!!

válasz erre
Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja