Dragon Age: Origins: Csak a PC-s verzió rendelkezik top-down kameranézettel

2009. október 18.
2.2261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Már tényleg csak pár nap van hátra november 6-ig, amikor is hosszas várakozás után végre a kezeink közé kaparinthatjuk a Dragon Age: Originst.

A sok-sok évvel ezelőtt PC-exkluzívnak indult projekt időközben kapott maga mellé egyenrangú konzolos társakat, amelyek a korábbi hírek szerint semmivel sem nyújtanak kevesebbet, mint a személyi számítógépekre applikált verzió. Most azonban kiderült, hogy mégis. Még mielőtt azon olvasóink, akik Xbox 360-ra vagy PS3-ra tervezték beszerezni a játékot, szívükhöz kapnának, gyorsan közöljük, ez a plusz feature valószínűleg egyiküknek sem fog igazán hiányozni, a veterán, Baldur's Gate rajongó PC-sek ellenben elégedetten csettinthetnek.

Már számtalanszor leírtuk, hogy a BioWare a Dragon Age-ben a legendás Baldur's Gate szellemi örökösét látja, ennek megfelelően senkit sem ért váratlanul a bejelentésük (sőt, el is vártuk), hogy ha szeretnénk, akkor madártávlatból, kvázi a régi izometrikus nézetből is követhetjük a képernyőn zajló eseményeket. Ezt a kameranézetet szép angol szavakkal top-downnak is nevezhetjük, és a nosztalgia faktor mellett a megfelelő stratégia megtalálásában, a csaták jobb áttekintésében is hatalmas szerepe van. Nos, ez az a lehetőség, amely nem került a konzolos példányok esetében beépítésre. Helyette meg kell elégedniük a mostanában szokásosnak mondható hát mögötti kamerával (pl. Mass Effect), amely bár forgatható, mégsem adja meg azt a szabadságot, amit a top-down nyújtani képes.
Dragon Age: Originst.'>
2 hozzászólás

Dru

15 éve, 9 hónapja és 4 napja

Ízlések és pofonok.mosolygó smiley Szerintem egy csapatalapú, az események megállítására alkalmas RPG-ben mindenképpen helye van (ugye ezek egyike sem mondható el a Gothicról), főként, ha említésekor minden esetben felbukkan a BG név is. A Mass Effectet is nagyon utáltam emiatt, hogy nem bírtam rendesen áttekinteni a csatateret, nem is tudom, mit csináltam volna, ha a Dragon Age-ből is kiszedik ezt a lehetőséget.mosolygó smiley

válasz erre

Shade

15 éve, 9 hónapja és 4 napja

Én úgy is a hát mögötti kameranézettel mennék. röhögő smiley Nemszeretem a felsőnézetet. röhögő smiley Gothic fan vagyok. nyelvnyújtó smiley

válasz erre
Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaGargameth profiljamarco profilja