Dragon Age: Origins: Bemutatkozik Leliana

2009. szeptember 11.
3.3821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már csak hetek maradtak hátra a BioWare és az Electronic Arts kooperációjában készülő Dragon Age: Origins megjelenéséig, amely kis hazánkban magyarul fog megszólalni, és Vérvonalak alcímmel kell keresnünk a boltok polcain.

Szerepjátékos körökben a játékot már úgy emlegetik, mint az RPG-k új reménységét, mivel az illetékesek a megvalósítás tekintetében visszanyúltak a gyökerekhez, és a Baldur's Gate-ben bevált megoldásokat ültették át új elképzelésekbe, ami így leírva is kiválóan hangzik, futás közben pedig még inkább.

A játékkal kapcsolatban viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy hála az EA-nak, szinte minden héten kapunk valami látnivalót a nagy reménységről, ami megtörtént most is, lévén befutott egy néhány másodperces trailer, ami egy újabb, virtuálisan szemrevaló hölgyikét, Leliana-t állítja középpontba. A leányzó egy központi személy lesz a játékban, aki, mint a látnivalóból is kiderül, nem zavartatja magát, ha kissé összevérzi orcáját, mivel ő az igazi harcos amazon, aki az ágyban is megfelelő hőméréskeleten üzemel. Nem hiszed? Pillants bele a frissen befutott videóba, és minden kétséged elszáll. Íme:

#tv#
Dragon Age: Origins megjelenéséig, amely kis hazánkban magyarul fog megszólalni, és Vérvonalak alcímmel kell keresnünk a boltok polcain.'>
1 hozzászólás

Shade

15 éve, 9 hónapja és 19 napja

Még mindíg nemértem miértpont Merilyn Manson számot válaszottak a trailerekbe. röhögő smiley De illik oda az tény. röhögő smiley

válasz erre
Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja