Dragon Age: Origins: Bejelentve az első két letölthető tartalom

2009. október 08.
5.1341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyon régóta tisztázott tény, hogy a Dragon Age: Origins-hez a megjelenést követően több letölthető tartalom is érkezni fog.

Az illetékesek mikor bejelentették az információt, gyorsan magára is hagyták az ügyet, és másra koncentráltak, majd egészen a mai napig nem is foglalkoztak vele túlzottan. Néhány órával ezelőtt a BioWare azonban bejelentette, hogy a megjelenést követően mindjárt két letölthető tartalmat is kapni fog a kis hazánkban Vérvonalak alcímmel ellátott Dragon Age. Lássuk őket bővebben!

Az első hivatalosan megerősített DLC a Warden's Keep nevet viseli, és egy "dungeon-központú" küldetést ad hozzá az alapokhoz, megfűszerezve hat új képességgel, néhány új tárggyal (pl. Grey Warden), illetve egy olyan hellyel, ahol a játékosok kereskedőkkel tudnak majd árukat cserélgetni. A letölthető tartalom 560 MS pontért az Xbox 360 tábornak, 7 dollárért pedig a PC-s tábornak lesz elérhető, méghozzá november 3-án. A PlayStation 3 masinával rendelkezők sajnos csak egy későbbi időpontban kapják meg a csomagot, amikor az ő verziójuk már megjelent.

A második kiegészítés a The Stone Prisoner névre hallgat, és sokkal érdekesebbnek ígérkezik, mint a Warden's Keep. Itt ugyanis egy társat fogunk kapni magunk mellé, méghozzá egy kőgólemet, egy komplett sztorival. A kis csomag mindemellett ingyenes lesz mindazoknak, akik előrendelik, vagy valamilyen exkluzív kiadását vásárolják meg a játéknak, és a kedves vendég, valamint az új történet mellett egy letöltési kód is ajándék lesz ezeknek a fanatikusoknak, amely nem mást, mint a Blood Dragon Armor-t (Vérsárkány páncél) teszi a gyűjteményükbe. Aki nem tartozik egyik táborba sem, az 15 dollár, vagy 1200 MS pont ellenében tehet szert a gólem pajtásra, illetve az exkluzív páncélra, amely nem csak a Dragon Age-ben, hanem a jövő év elején megjelenő Mass Effect 2-ben is használható lesz.

Ha szeretnél közelebbről is megismerkedni a két letölthető tartalommal, illetve a Blood Dragon Armorral, most itt a lehetőség, hiszen mindegyikről mellékeltek nekünk egy-egy videót is az illetékesek. Íme:

#tv#

#tv2#

#tv3#
Dragon Age: Origins-hez a megjelenést követően több letölthető tartalom is érkezni fog.'>
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 14 napja

király a letölthető tartalom, és király a game isnyelvnyújtó smiley

válasz erre
Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja