Dragon Age: Origins: Awakening: Igazság és az Építész

2010. március 13.
5.5971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A tavalyi esztendő egyik legjobb szerepjátékához a jövő héten fut be az első teljes értékű kiegészítő, amely hosszú órákra csábítja vissza a kalandorokat a Dragon Age heroikus univerzumába.

Már jó néhány videót mutattak nekünk a srácok az utóbbi hetek-hónapok során, ám így, közel a megjelenéshez, úgy gondolták, nem torpannak meg, inkább közelebbről is ismertetnek egy lényt, illetve egy leendő csapattagot. A kreatúra nem más, mint a rejtélyes The Architect, az Awakening eseményeinek mozgatórugója. Ő az első saját öntudattal rendelkező darkspawn, aki valahogyan ellen tudott állni az Ősi Istenek hívásának. Bár intelligens, az emberiséget csak egy kicsit érti, és sosem szabad elfeledkezni arról, mi is ő valójában. Az első trailer, illetve az első 5 kép róla szól.

A másik felbukkant szereplő a Justice névre hallgat, és csapatunk tagjává tehetjük a történések során. Valójában nem is ember, hanem egy szellem, akit akarata ellenére kiszakítottak a saját világából, és egy régóta halott Grey Warden porhüvelyébe költöztették bele. A nemes tulajdonságait - hit, remény, könyörület, igazság - azonban megőrizte, és ezek által vezetve próbál eligazodni egy számára teljesen idegen és ismeretlen világban, hogy megtudja, mit is jelent embernek lenni. A szokásos körülbelül 1 perces mozgókép, illetve az utolsó 3 screenshot segítségével alaposabban is megismerhetjük.
#tv#

Dragon Age: Origins: Awakening: Igazság és az Építész - 2. kép


Dragon Age: Origins: Awakening: Igazság és az Építész - 3. kép


Dragon Age: Origins: Awakening: Igazság és az Építész - 4. kép


Dragon Age: Origins: Awakening: Igazság és az Építész - 5. kép


Dragon Age: Origins: Awakening: Igazság és az Építész - 6. kép


#tv2#

Dragon Age: Origins: Awakening: Igazság és az Építész - 7. kép


Dragon Age: Origins: Awakening: Igazság és az Építész - 8. kép


Dragon Age: Origins: Awakening: Igazság és az Építész - 9. kép


nincs még hozzászólás

Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja