Dragon Age: Origins: Awakening: Bemutatkozik Velanna

2010. február 12.
2.1731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Márciusban folytatódik a nagy kaland, néhány hónapja ugyanis már készül a Dragon Age: Origins első kiegészítőlemeze, amely az Awakening alcímmel kerül majd a boltok polcaira.

Az expanzióról pedig a mai napon egy újabb trailer látott napvilágot, amely ugyan alig fél perces, de a bővítmény egy fontos szereplőjéről, Avelannáról rántja le a leplet. Ha szeretnéd megtudni ki is ő, akkor a hír végén található videóban választ kaphatsz a kérdéseidre, de ha csak néhány újabb másodpercet akarsz látni a programból, akkor is jó helyen tapogatózol.

Az Awakening mindemellett egy teljes játéknak megfelelő játékidővel, új történettel, illetve egy Amaranthine nevű új területtel kívánja megdobogtatni a fanatikusok szívét. A kalandnak nekikezdhetünk egy már magasabb szinten lévő karakterrel, ám egy friss húst is bedobhatunk a mély vízbe, mindenesetre fontos, hogy az alapjáték cselekményén végigérjünk, ezen ugyanis sokban függ, hogy érteni fogjuk-e a bővítmény történetét, avagy sem. Március 16-án ennek ellenére ismét visszatérünk a sárkányok korába, most azonban legyen elég a friss videó, amit egy kicsit lejjebb megtalálsz.

#tv#
Dragon Age: Origins első kiegészítőlemeze, amely az Awakening alcímmel kerül majd a boltok polcaira.'>
nincs még hozzászólás

Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja