Dragon Age: Origins: Awakening: A gyerekek

2010. február 05.
2.3821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Márciusban kerül a boltokba a Dragon Age: Origins első igazi kiegészítője, amely Awakening alcímmel ellátva várja az újabb és újabb kalandra éhes játékosokat, elsősorban azokat, akik már kijátszották az eredeti történetet, hiszen az Awakening megértéséhez óriási szükségünk lesz az alapjáték teljes ismeretéhez.

Mindezt nem nehéz elérni, akinek ugyanis már birtokában van a program, az garantáltan függőségtől szenved, és elismeri, hogy miért is vált éppen ebből a tavalyi esztendő legjobb szerepjátéka. Nem véletlenül!

Mindenesetre az expanzióhoz a mai napon egy újabb kis videó látott napvilágot, amely rövid ugyan, de egy fontos apróságot prezentál számunkra. A trailer címe "a gyerekek" és morbidan ugyan, de az aprócska, még nem kifejlett szörnyekre utalnak ezzel az illetékesek, amelyek nem csak rondák, hanem idegesítőek is lesznek a játékban, lévén amilyen kicsik, olyan erősek, legyőzésükre pedig komolyan össze kell fogni maroknyi csapatunkat. Ha szeretnéd magad is megtekinteni a szörny-bébiket, íme a néhány másodperces mozgókép:

#tv#
Dragon Age: Origins első igazi kiegészítője, amely Awakening alcímmel ellátva várja az újabb és újabb kalandra éhes játékosokat, elsősorban azokat, akik már kijátszották az eredeti történetet, hiszen az Awakening megértéséhez óriási szükségünk lesz az alapjáték teljes ismeretéhez.'>
1 hozzászólás

Aidon Assassin

13 éve, 4 hónapja és 11 napja

Nem gyerekek hanem dragon age eszmélés....

válasz erre
Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja