Dragon Age: Origins: Alkossunk egy élő világot

2009. október 06.
3.3441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ahogyan azt már a múlt héten megjósoltuk nektek, a Dragon Age: Origins az előttünk álló maradék egy hónap alatt fontos szereplője lesz a játékhíreknek, hiszen az illetékesek itt vannak az utolsó hajrában, és igyekeznek mindent elkövetni azért, hogy az alkotás a megjelenéskor igazán nagyot robbanhasson.

Mivel a BioWare az előzetesek alapján kiváló munkát végzett, ezért jó előre borítékolható a siker, főleg a klasszikus szerepjátékosok körében.

Mindemellett nem elhanyagolható kis hazánkban az a tény sem, miszerint magyar felirattal lát napvilágot az alkotás, ami több játékosnak is ösztönző erőt adhat a vásárlásra. Reméljük, hogy a Vérvonalak alcímmel boltokba kerülő alkotás valóban sikert sikerre halmoz majd, ezzel is igazolva azt a tényt, hogy ha RPG, akkor BioWare. Továbbá ne menjünk el szó nélkül a mai napon befutott trailer mellett sem, hiszen nem a megszokott mozgóképet kaptuk meg a játékról. A videó keretét ugyanis néhány fejlesztővel készített interjú adja, akik mi másról, mint a játékról beszélnek, miközben kezdeti koncepciós rajzokat láthatunk a Dragon Age világáról, de természetesen magát a programot is megtekinthetjük néhány másodperc erejéig futás közben. Ha még nem érzed magad elég közel a játék világához, most itt a nagy lehetőség:

#tv#
Dragon Age: Origins az előttünk álló maradék egy hónap alatt fontos szereplője lesz a játékhíreknek, hiszen az illetékesek itt vannak az utolsó hajrában, és igyekeznek mindent elkövetni azért, hogy az alkotás a megjelenéskor igazán nagyot robbanhasson.'>
1 hozzászólás

Shade

15 éve, 8 hónapja és 23 napja

Király! Nem igazán jön be, de azé biztos kipróbálom. nyelvnyújtó smiley

válasz erre
Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja