Dragon Age játékmenet videó

2008. július 17.
3.0161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Közeledik az idei E3 vége, ez erősen érződik a napvilágot látó anyagokon is.

Egyre kevesebb új hírrel szolgálhatunk Nektek. Azért túlzottan ne aggódjatok, egy-két finomsággal még szinte biztos, hogy kedveskednek nekünk a fejlesztő nénik és bácsik. Itt van rögtön egy 3 perc hosszúságú videó a legendás BioWare legfrissebb műremekéből, a Dragon Age: Originsből. Noha a játékot már 2004-ben bejelentették, a hosszú évek során gyakorlatilag semmit sem árultak el róla a készítők.

A marketing gépezet közvetlenül az E3 előtt indult be. Előbb két rövidke mozgóképpel robbantottak, amelyek heves nyálelválasztást indítottak be a fantasy RPG-k rajongóiban, majd végeláthatatlan sorban érkeztek az információk és a képek. Ennek a sorozatnak utolsó állomásaként végre valahára előhozakodtak egy videóval, amelyben mozgás közben csodálhatjuk meg a játékot.

Elvetemült szerepjáték rajongók mindenképpen csodálják meg, nem fognak csalódni. A kép minősége nem a legjobb, a csatajelenetek azonban mindenért kárpótolnak. Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a BioWare megint minőségi alkotást tesz le az asztalra, olyat, amely után mind a 20 ujjunkat megnyaljuk majd. Már csak pár hónap, és (a terv szerint) kezünkbe vehetjük a Dragon Age-et. Elsősorban a PC-s változatra koncentrálnak, de nem zárkóznak el egy későbbi konzolváltozattól sem.
#tv#
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
E3 2008
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja