Dragon Age: Inquisition - Ingyen letölthetők a kocsmadalok

2015. január 27.
2.6281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts és a Bioware csapata bejelentették, hogy aki megkedvelte a Dragon Age: Inquisition keretein belül gyakran elhangzó kocsmadalokat, az hamarosan bárhol és bármikor megfülelheti majd a ragadós dallamokat.

A kiadó ugyanis elhatározta, hogy egészen február 9-ig - ami egy hétfői nap - ingyen letölthetővé tesznek egy 10 dalos kompilációt a kérdéses szerepjáték kocsmanótáiból, amelyek mellé ráadásul még a kották is járnak majd.

A dalok letöltését érdemes kihasználni mielőbb - a hivatalos honlapon azonnal lecsaphatunk rájuk -, az EA ugyanis nem véletlenül kötötte határidőhöz az ingyenességet, lévén február 9-e után már csak fizetős formában lehet hozzájutni ezekhez a tételekhez.
Dragon Age: Inquisition keretein belül gyakran elhangzó kocsmadalokat, az hamarosan bárhol és bármikor megfülelheti majd a ragadós dallamokat.'>
1 hozzászólás

wegh

9 éve, 11 hónapja és 15 napja

Egy linket tehettél volna, így beletelt vagy 1 percbe míg megtaláltam nyelvnyújtó smiley Én nem játszottam a játékkal még, így elég meglepő volt első hallgatásra. Én nem ilyenre számította "kocsma dalok" alatt, hanem mondjuk valami pörgősebb ivódalokra. kacsintó smiley

válasz erre
Dragon Age: Inquisition
9.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja