Dragon Age II: Bejelentve a BioWare Signature Edition

2010. október 15.
2.1691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A BioWare csapatáról eddig is tudtuk, hogy amellett, hogy kiváló szerepjátékokkal szokták elárasztani a fanatikusokat, mellette még szeretnek a kedvükben is járni.
 

Erről ad tanúbizonyságot az a kezdeményezés, amiről a tegnap esti órákban rántották le a leplet az illetékesek, lévén bejelentettek egy limitált speciális kiadást a jövő év márciusában debütáló Dragon Age II-höz, aminek az az érdekessége, hogy nem lesz drágább az alapváltozatnál, és csak az előrendelőknek jár.

A BioWare Signature Edition névre keresztelt csomag tehát még nem a gyűjtői kiadás, hanem egy előrendelőknek szánt kedvesség, lévén, ha január 11-ig ilyen módon biztosítjuk vásárlási szándékunkat az arra alkalmas helyeken, akkor automatikusan megkapjuk majd ezt a speciális változatot, amiben az alapjáték mellett digitálisan a zenéket, és szintén letölthető formában egy új karaktert, néhány új küldetést, valamint egy tucat in-game fegyvert, illetve tárgyat kapunk ajándékba. Mindezekért nem kell plusz pénzt kiadnunk, csak annyi a dolgunk, hogy január 11-ig előrendeljük a Dragon Age II-t.

1 hozzászólás

totyak

12 éve, 8 hónapja és 15 napja

Aki egyébként is megvenné, annak ez az akció nagyon megéri. Aki meg arra vár, hogy olcsóbb legyen, annak megfelel a normál kiadás is.

válasz erre
Dragon Age II
699 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Reichert Viktor profilja