Dragon Bones címmel érkezik a következő The Elder Scrolls Online DLC

2018. január 05.
1.1181
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Zenimax Online Studios bejelentette a The Elder Scrolls Online következő letölthető tartalmát, amely Dragon Bones címmel bár kevesebb újdonsággal szolgál, mint a nagyobb kiegészítők, de azért így is érdemes lesz odafigyelni rá.

Pláne azért, mert egyelőre több részlet is homályos még vele kapcsolatban - ergo jöhetnek meglepetések -, de az biztos, hogy a letölthető tartalom tartogat majd számunkra két újabb dungeont, melyek a Scalecaller Peak és a Fang Lair névre hallgatnak, és területeiken rengeteg új ellenféllel találkozhatunk majd akár normál és veterán módban is.

A Dragon Bones ezen felül rengeteg új begyűjthető tárgyat és achievementeket is garantál számunkra, sőt minden játékos, aki belép az új dungeonokba, garantált hozzáférést kap majd a Renegade Dragon Priest maszkhoz, de a DLC mellett egy további frissítés is érkezik majd, benne két új Battlegrounddal, új Outfit-rendszerrel és egyebekkel.

A Dragon Bones várhatóan teljesen ingyen elérhető lesz a TESO Plus előfizetőknek, mindenki más pedig játékbeli koronával tudja kifizetni.
1 hozzászólás

Gólem

10 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nem tudom mekkora lehet most a játékos bázisa, mindenesetre példásan pakolják időről időre tartalommal.

válasz erre
The Elder Scrolls Online
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaLaci721 profiljaM.O.R.P.H. profilja