Dragon Ball FighterZ: Nappa is csatlakozott a harchoz

2017. október 26.
2.9931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bandai Namco tovább folytatta a Dragon Ball FighterZ harcosainak leleplezését, így egy friss trailer részeként hozták nyilvánosságra, hogy Nappa is csatlakozik a bunyós játék küzdelmeihez.

Bár a videó szokás szerint nyúlfarknyi lett, azt azért így is kideríthetjük belőle, hogy Nappa a legtöbb tűzlabdás harcossal ellentétben egészen egyedi, és rendkívül erőteljes támadásokkal rendelkezik majd, habár a fejlesztők természetesen ezt csak a látvánnyal tudják érzékeltetni, nagyjából ugyanis pontosan olyan erőssé kell tenniük őt, mint a többi bemutatott bunyóst.

Mindennek a gyakorlati megtapasztalására azonban még elég sokat kell várnunk, a Dragon Ball FighterZ érkezése ugyanis január 26-án lesz esedékes PC-n, PS4-en és Xbox One-on is.

Dragon Ball FighterZ harcosainak leleplezését, így egy friss trailer részeként hozták nyilvánosságra, hogy Nappa is csatlakozik a bunyós játék küzdelmeihez.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 14 napja

Imperator írta:
Hát akkor ideje elkezdeni nézni a sorozatot. röhögő smiley
Még kiskoromban a Z feléig láttam, amíg az RTL Klub nyomta. Már fene tudja hány epizódot kellene pótolnom, talán elejétől az egészet. Meg van egy sorozat, amit nem is tekintenek egyesek a nagy egész részének (talán a GT?), szóval bonyolult az egész, így nem valószínű, hogy nekiállok. Időm sem lenne rá.

válasz erre

Imperator

7 éve, 14 napja

totyak írta:
90%-át nem ismerem a karaktereknek, de azért komoly lesz a cucc.
Hát akkor ideje elkezdeni nézni a sorozatot. röhögő smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 14 napja

90%-át nem ismerem a karaktereknek, de azért komoly lesz a cucc.

válasz erre
Dragon Ball FighterZ
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja