Drágán érkezik a HTC és a JBL USB Type-C fülhallgatója

2016. augusztus 04.
2.6521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okostelefonok jó néhány eszközt kiváltottak az életünkben, ezek közül pedig talán a zenelejátszók bukása az egyik legfeltűnőbb, hiszen a beépített lejátszónak, tárhelynek és 3,5mm-es hagyományos csatlakozónak köszönhetően az okostelefonok minden zenével elboldogulnak.

Manapság azonban a gyártók egy új trend felé fordultak, méghozzá az USB Type-C csatlakozó felé. A nem túl régi fejlesztés egy rendkívül sokoldalú csatlakozó, mely adatmozgatás és töltés mellett teljesen jól használható headsetek csatlakoztatásához.

Néhány csúcsmodell esetében már meglépték azt a gyártók, hogy csak ezt az egy csatlakozót helyezték el a készüléken, így zenelejátszáshoz vagy kompatibilis headsetre vagy átalakítóra van szükség. A JBL a HTC-vel közösen fejlesztve készített egy felsőkategóriás headsetet, melyet nemrég dobtak piacra 200 dollárért. A JBL Reflect Ware C aktív zajszűrést és kényelmet kínál, viszont az első fecskék egyikeként nagyon drága.
4 hozzászólás

totyak

3 éve, 11 hónapja és 19 napja

Nem konkrétan erre értendő, mert ez már a luxuskategória, de várható, hogy az új csatlakozó kezdeti elterjedésekor még elég drágák lesznek hozzá a kiegészítők. Ez megint a gyártóknak jó csak.

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 11 hónapja és 19 napja

Nem olcsó, de még mindig ellene vagyok.

válasz erre

rDAVE

3 éve, 11 hónapja és 20 napja

Töltés, adat, hang... Zseniális ötlet, hogy egy csatlakozón legyen minden, így hamarabb használódik el. És a már otthonlévő jack csatlakozókhoz is lehet átalakítót venni.

válasz erre

wegh

3 éve, 11 hónapja és 20 napja

Nem is vártam olcsó árat ettől a két gyártótól...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Bvektor profilja5t3v3nk3 profiljaTMate2020 profiljamarco profiljagery1113 profiljaSándorkolbász profilja