Drágább lesz az NBA 2K21 next-gen változata, kiderült a megjelenési dátum

2020. július 02.
11.9851
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Friss hírek érkeztek az NBA 2K21 háza tájáról, lévén egyrészt kiderült, hogy az alkotás jelen generációs változata mikor fog debütálni, másfelől pedig a következő generációs variánsok árazásáról is jött hír.

Először is kezdjük az egyáltalán nem meglepő ténnyel, miszerint a 2K legújabb kosaras őrülete 2020. szeptember 4-én fogja tiszteletét tenni, ami abszolút párhuzamban áll az előző évek megjelenési időintervallumával. Értelemszerűen mivel a next-gen masinák csak az ünnepi szezonban debütálnak, így a játék is akkortájt várható.

A PS5-ös és Xbox Series X-es változat azonban 10 dollárral drágább lesz, mint a mostaniak, ergo 70 dolláros árcédulával állnak rajthoz. Míg Xboxon a Smart Delivery funkciónak köszönhetően nem kell megvenni Xbox Series X-en is a szoftvert, ha beruháztunk rá a mostani generáción, addig a PlayStation oldalán nincs ugyanilyen eljárás, ott bizony duplán kell fizetnünk.

Egy kiskapu azonban van: kiadnak a 2K srácai egy úgynevezett Mamba Forever Editiont, ami 100 dollárba fog kerülni, és értelemszerűen Kobe Bryant előtt hivatott tisztelegni ez a verzió. Ez magába foglalja a next-gen kópiát is.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

petrovicsz

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hát akkor ők nem fogják ingyen adni a nextgen verziót, az már biztos...

válasz erre
NBA 2K21
17.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWickedSick profiljaManiac profiljaGargameth profiljasoami profiljaiPet profiljaSándorkolbász profilja