Doom 3: Elérhető a Doom 2 Béta mód

2011. április 26.
6.2341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A nosztalgikus lelkületű Doom-legenda szerelmeseinek rendkívül léleksimogató lesz az immáron elérhető Doom 3 mód, amely egy mintegy 2MB-os csomagolásban hozza el nekünk az utánozhatatlan (és időtlen) Doom 2 hangulatot, amely oly közel áll a szívünkhöz.

A Killatomate által bejelentett kiegészítés a harmadik rész legendás felmenőinek stílusában készített fegyvereit és hangeffektjeit varázsolja a 2004-ben megjelent akció-horrorjáték modern világába.

"Gondolkoztál már azon, milyen lenne, ha a Doom3-ban Doom2-es fegyverek és hangok lennének? Ezzel a mod-dal az eredeti Doom3/RoE kampányt (vagy bármely egyéb saját pályát) játszhatod Doom2-stílusú fegyverekkel és hangokkal. Nincs több újratöltés. Nincsenek több sikoltó kölykök. Nincs több stamina-probléma. Csak akciódús játékmenet és brutális halálsikolyok. (...) Minden fegyvervonás, script és hang modifikálva. Temérdek szörny hangja a Doom2 hangokkal (vagy hasonlókkal) lett kicserélve. Az AI scriptek át lettek dolgozva, hogy az ellenfelek fájdalmas sikolyokat hallassanak a sérülések folytán..."

Én egy percig sem gondolkoznék rajta.
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

jojáték

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 26 napja

A gyári Doom3- at feltelepítem, de nem tudom elindítani Windows7 -em van

válasz erre

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 14 napja

k

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja