Doom 4: Nem folytatás, de nem is remake

2009. április 14.
10.9731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Akkor meg mi lesz a Doom 4? -kérdezhetné akár bárki, hiszen az újragondolást talán már a készültének bejelentésekor is kizártuk, a folytatást viszont természetesnek gondoltuk.

Todd Hollenshead friss kijelentései szerint viszont nem egyenes ági folytatásról beszélhetünk, hiszen a negyedik rész minden tekintetben különbözni fog elődeitől, ami egy elég tágan értelmezhető kijelentés, hiszen lehet szó stílus-, játékmenet-, sőt, koncepció váltásról is, hogy csak a legmerészebb ötleteket dobjuk be a közösbe.

Bővebbet természetesen nem mert elmondani a készülő sikernévről, viszont ha visszagondolunk a néhány nappal ezelőtt történt platformkérdésekre, melyekről az id Software nyilatkozott, nem kizárt, hogy eldobják az FPS stílust is a fejlesztők, ami alapjaiban rettentené meg az egész játékipart, hiszen ha Doom, akkor first person shooter. Ezek természetesen csak találgatások, készpénznek semmiképpen se vegyük.

Egyelőre semmi többet, de ami a legfontosabb, biztosat nem tudunk a Doom negyedik felvonásáról, csak reménykedni tudunk, hogy a legendát nem fogják a sárba tiporni, ámbár egyes források szerint a bizonyítékokra nem is kell túl sokat várni, hiszen az idei E3 kiállításon lehet esedékes a Doom 4 bemutatkozása, de ez természetesen még nincs megerősítve, Todd Hollenshead csak annyit mondott el, hogy valami nagyon nagy címet fognak kivinni a rendezvényre. (Mondjuk lehetne a Rage is ennyi erővel...)

Várjuk a további információkat, tőletek pedig a hozzászólásokat, hogy milyen téren reformálnátok meg a Doom 4-et, és vajon mi lehet ezzel a rejtélyes játékkal, ami se nem újragondolás, se nem folytatás.
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 7 napja

Nekem tetszett a 3, bár valami nem volt benne meg ami a 2-ben és az 1-ben megvolt. Hiányzott a "Futás és lövés fényes pályákon" stílus. a harmadik inkább a horror műfajra hajtott, és több volt benne a fejtörő (kulcsok keresése). Remélem a 4 azért jobb lesz!

válasz erre

yanis91

16 éve, 3 hónapja és 2 napja

Hát nem tom már a három sem hozta amit persze nem is lehet a régi doom okat de ez hogy nem fps ez nagyon rossz lenne.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja