Doom 4: Helyzetjelentés

2009. február 12.
5.4671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az id Software-t soha nem soroltuk az információáramoltató fejlesztőcsapatok közé.

A Doom 4 bejelentése már nem tegnap volt, azóta viszont szinte semmi pontos vagy normális információt nem közöltek a legendás név legújabb epizódjáról. Néha rákadunk apróságokra, de magáról a játékról akkora a hallgatás, mintha egy a Föld elleni inváziót terveznének. Múltkorában megtudtuk, hogy már megvan a játék zenei felelőse, most pedig egy kicsit más területről, de érkezett némi elhintett morzsa...

A jelen hírek szerint ugyanis ezekben a napokban a Doom 4-hez éppen a motion capture rögzítését és azok digitalizálását végzik az illetékesek, ami ugye a mozgás lemintázására szolgál és a cél érdekében búvárruhába bújt emberek ugrálnak villanykörtékkel a testükön.

A munkálatokban részt vevő egyik színész elmondta, hogy olyan jeleneteken dolgoznak éppen, amelyeken a katonaság emberei és a civil lakosság harcolnak, valószínűleg mindenféle ronda szörnyszülött ellen. Ezzel sajnos nem jutottunk közelebb a Doom 4-hez, de reméljük a fejlesztők már nem sokáig hagynak minket pontosabb információk és látnivalók nélkül... A lényeg, hogy a játék munkálatai készülnek és nagy a valószínűsége annak, hogy hamarosan valami nagy áttörés lesz. Várjuk!

2 hozzászólás

Vendég

16 éve, 1 hónapja

én is imádtam a 3atkacsintó smileyszerintem a 4 se lesz rosszabbröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Lac

16 éve, 6 hónapja

Ó de váromröhögő smiley A 3 örök kedvencemröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja