Doom 4 az E3-on?

2008. június 26.
2.5071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A korábbi hírekben már sok szó esett szép, jó, ügyes, okos alkotásokról, amelyeket büszkeségtől dagadó mellkasú fejlesztők fognak prezentálni a Los Angelesben, július 14.

és 17. között tartandó Electronic Entertainment Expón, azaz E3-on. Számos szórakoztatóipari termék felbukkanását biztosra veszik, ezzel szemben mostani hírünk alanyáról mindezt nem lehet elmondani. Az internet végtelen útvesztőinek legsötétebb sarkaiból kezdett terjedni a susmus: a Doom 4 is ott lesz az E3-on!

És ez miért is olyan egetrengető dolog? Valószínűleg nincs olyan játékos a földkerekségen, akinek ne mondana semmit a Doom név. Ugyanis minden idők legnagyobb hatású FPS sorozatáról beszélünk, amelynek számtalan játékmenetbeli újítást, és magát az FPS műfajt is köszönhetjük, noha nem ez volt az első elsőszemélyű lövölde a történelemben.

A 4. Doomot már egy ideje fejlesztgetik szépen csendben, és ha hihetünk a pletykáknak, akkor végre július közepén láthatunk is valamit a játékból. A Doom 4 az id Software legfrissebb motorját, az id Tech 5-öt használja, amely elképesztő látványvilágot tesz a program alá, mindezt Direct X 10 nélkül. Egyelőre PC és X360 platformokra jelentették be, PS3-as porton nem gondolkodnak (még?).

Remélhetőleg az E3-on több részletre is sikerül fényt derítenünk. A kép természetesen a Doom 3 egyik kedves állatkáját ábrázolja.
1 hozzászólás

Rambo

12 éve, 9 hónapja és 16 napja

De jó is lenne, eddig mind a 3 Doom-ot kitoltam.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljamarco profilja5t3v3nk3 profiljagery1113 profilja