Döntsd el te, hogy milyen legyen az új Rock Band!

2014. július 22.
1.3521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Harmonix csapata nemrégiben egy online kérdőívet indított útjára a világhálón, amelynek keretein belül lényegében arról szeretnék faggatni a rajongókat, hogy milyen folytatást szeretnének látni a Rock Band-sorozathoz.

Merthogy a franchise kap egy folytatást, ez már eldöntött kérdés, azt azonban még nem tudni, hogy milyen formában, illetve újdonságokkal! A Harmonix éppen ezért rengeteg kérdéssel fordul a rajongók felé az általad is kitölthető kérdőív keretein belül, így elmondhatjuk véleményünket a DLC-csomagokkal kapcsolatban, de még arról is nyilatkozhatunk, hogy milyen hangszereket részesítünk előnyben például a mindennapokban.

Ha te is szíveden viseled a Rock Band-sorozat sorsát, és szeretnél beleszólni a következő rész munkálataiba, IDE kattintva elérheted a Harmonix által elindított kérdőívet.
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 6 hónapja és 8 napja

Ha rossz májú akarnék lenni, akkor azt mondanám a kérdésre, hogy semmilyen sem legyen röhögő smiley Egyébként nem játszottam még egyik résszel sem, nem is tervezem, nekem elég szűk a játékok terén az ingerküszöböm.

válasz erre

rDAVE

10 éve, 6 hónapja és 9 napja

fantis6 írta:
ha valóban figyelembe veszik akkor dicséretes mosolygó smiley
Ez ugyanannyira az ő érdekük is, mint a játékosoké. Tudniuk kell mire van igény. mosolygó smiley

válasz erre

fantis6

10 éve, 6 hónapja és 9 napja

ha valóban figyelembe veszik akkor dicséretes mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja