Dokumentumfilm készül a Grand Theft Auto V-ről

2018. október 14.
5.5451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Rockstar Games hihetetlen bravúrt hozott össze 2013-ban a Grand Theft Auto V képében, a játék utószelét pedig a mai napig érezzük, lévén manapság is a legjobban fogyó szoftverek között emlegetjük.

Ebből kifolyólag abszolút hálás anyag a játék egy dokumentumfilmhez, melyet nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy valóban készül egy ilyen jellegű projekt The Billion Dollar Game címmel, ami a Grand Theft Auto V fejlesztését hivatott bemutatni, a rendezést pedig Robert Ryan fogja elvégezni, akinek mondhatni ez lesz az első nagyobb dobása filmezés terén.

Korábban már készült egy hasonló vállalás The Gamechangers címmel, melyben ugyebár Daniel Radcliffe főszerepelt, viszont az játékfilm volt, ráadásul nem fogadta túl jól sem a kritika, sem a nézőközönség. Reméljük, hogy most sikerül egy minőségi produktumot összehozni!
Grand Theft Auto V képében, a játék utószelét pedig a mai napig érezzük, lévén manapság is a legjobban fogyó szoftverek között emlegetjük.'>
4 hozzászólás

totyak

5 éve, 11 hónapja és 3 napja

Egy rendes dokumentumfilm jöhet, szeretek belesni a kulisszák mögé, esetleg olyat mutatnak, amit még sosem láthattunk. Korai játékmenet videók, koncepciós rajzok, törölt tervek, stb.

válasz erre

Gólem

5 éve, 11 hónapja és 3 napja

Kicsit túl nyomják ezt a dolgot.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 11 hónapja és 4 napja

[Tiltott felhasználó!]

Mordorer

5 éve, 11 hónapja és 4 napja

Már készült egyszer, ez nem ugyanaz?

válasz erre
Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja