Dokumentumfilm készül a Grand Theft Auto V-ről

2018. október 14.
4.3941
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Rockstar Games hihetetlen bravúrt hozott össze 2013-ban a Grand Theft Auto V képében, a játék utószelét pedig a mai napig érezzük, lévén manapság is a legjobban fogyó szoftverek között emlegetjük.

Ebből kifolyólag abszolút hálás anyag a játék egy dokumentumfilmhez, melyet nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy valóban készül egy ilyen jellegű projekt The Billion Dollar Game címmel, ami a Grand Theft Auto V fejlesztését hivatott bemutatni, a rendezést pedig Robert Ryan fogja elvégezni, akinek mondhatni ez lesz az első nagyobb dobása filmezés terén.

Korábban már készült egy hasonló vállalás The Gamechangers címmel, melyben ugyebár Daniel Radcliffe főszerepelt, viszont az játékfilm volt, ráadásul nem fogadta túl jól sem a kritika, sem a nézőközönség. Reméljük, hogy most sikerül egy minőségi produktumot összehozni!
4 hozzászólás

totyak

5 hónapja, 3 hete

Egy rendes dokumentumfilm jöhet, szeretek belesni a kulisszák mögé, esetleg olyat mutatnak, amit még sosem láthattunk. Korai játékmenet videók, koncepciós rajzok, törölt tervek, stb.

válasz erre

Gólem

5 hónapja, 3 hete

Kicsit túl nyomják ezt a dolgot.

válasz erre

Hellblade

5 hónapja, 3 hete

Jó,oké,lefesthetik,elregélhetik,megfilmesíthetik,elszavalhatják..jöhet belőle könyv..szobrot is emelhetnének már neki..

Csak jőjjön már a 6..

válasz erre

Mordorer

5 hónapja, 3 hete

Már készült egyszer, ez nem ugyanaz?

válasz erre
Grand Theft Auto V
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

havrillal profiljarDAVE profiljakylx profiljaMarduk profiljaWickedSick profiljagokuvsvegita profiljaHellblade profiljaBvektor profiljamarco profiljaManiac profilja