Döcögősen indult a No Man's Sky Beyond frissítése, de már meg is jött az első patch

2019. augusztus 15.
2.9921
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Megjelent a No Man's Sky eddigi legnagyobb frissítése, ami a Beyond címet viseli, azonban a start nem volt bukkanómentes, merthogy mindenhol arról számoltak be, hogy az update élesedésével jóval többet akad a játék.

Éppen ezért a Hello Games közzétett PC-n egy frissítést, ami egyfajta tapaszként hivatott ezt orvosolni, hamarosan pedig a többi platformra, azaz Xbox One-ra és PS4-re is megérkezik ez a fajta patch, hogy ne kelljen mindenhol akadásokkal és fagyásokkal számolni.

Ez a megoldás az Experimental Branch nevet viseli, ami egyfajta alternatív opcióként választható. Ha jobb klikkel kattintunk a No Man's Skyra a Steames könyvtárunkban, a Properties, avagy tulajdonságok gombra nyomva a Betas, azaz béták fülre kattintsunk. Írjuk be a "3xperimental" szöveget a szövegdobozba, majd a Check the Code-ot kiválasztva nyomjunk rá a legördülő menüben a felugró lehetőségre, és voilá!

Nyilván egyelőre ez nem teljes értékű javítás, a Hello Games vélhetően a jövőben további patchekkel fogja orvosolni a problémát, ellenben ideiglenesen nem kizárt, hogy sokat segít az élmény javításában.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

6 hónapja, 2 hete és 2 napja

Előfordul minden nagyobb játéknál is.
Szóval pár nap és jó lesz.

válasz erre

Starjumper

6 hónapja, 2 hete és 3 napja

Patrik94 írta:
Azért nem hazudtolják meg magukat nah.
Nem ismerlek, de Te sem..

válasz erre

rDAVE

6 hónapja, 2 hete és 3 napja

Patrik94 írta:
Azért nem hazudtolják meg magukat nah.
Ismét kitoltak több gigányi ingyen tartalmat és a VR támogatást is, pedig már a NEXT óta teljesen játszható a cucc, szóval nem kell a fikázás.

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 2 hete és 3 napja

Azért nem hazudtolják meg magukat nah.

válasz erre
No Man's Sky
10.399 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljaWickedSick profiljarDAVE profilja