DmC: Devil May Cry Definitive Edition - Ilyen lesz a Turbo Mode

2015. február 19.
1.9461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Friss trailerrel lett gazdagabb a DmC: Devil May Cry Definitive Edition, aminek köszönhetően a Capcom és a Ninja Theory most minden eddiginél alaposabban bemutatja az újrakiadás egyik izgalmas újdonságát.

Ez nem más, mint a Turbo Mode, aminek a lényege, hogy szó szerint szédületes sebesség mellett is átélhetjük a játék kampányát. Hogy mennyire lesz gyors ez a tempó? Az alábbi trailer keretein belül az eredeti sebességgel is összevetik a fejlesztők, tehát megtekintésével a gyakorlatban is választ kaphatsz kérdéseidre.

A DmC: Devil May Cry Definitive Edition egyébiránt olyan új játékmódokkal is kecsegtet majd, mint a Gods Must Die és a Hardcore, az alaposan megszépült grafika mellett pedig még újabb kampányra is számíthatunk tőle a Vergil's Downfall képében. A játék március 10-én érkezik PS4-re és Xbox One-ra.

Nézd nagyban ezt a videót!



DmC: Devil May Cry Definitive Edition, aminek köszönhetően a Capcom és a Ninja Theory most minden eddiginél alaposabban bemutatja az újrakiadás egyik izgalmas újdonságát.'>
4 hozzászólás

totyak

9 éve, 10 hónapja és 21 napja

Nem értem mire jó a turbo mód. Amennyire én látom, az alap sebesség is elég pörgős a játékban.

válasz erre

supermanvsbatman

9 éve, 10 hónapja és 21 napja

basszus kemény.O

válasz erre

RyutheStaR

9 éve, 10 hónapja és 21 napja

Nem rossz dolog, de teljesen fölösleges újítás szerintem. Aminek örülni tudok rajongóként az a DMC3-as Vergil costume. De a régi részek még mindig inkább igazi Devil May Cry-k mint ez.. :/ De ettől függetlenül jó játék.

válasz erre

kpal

9 éve, 10 hónapja és 21 napja

Anyám !! röhögő smiley

válasz erre
DmC: Devil May Cry
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja