DMC: Ami néhány éve menő volt, az már nem az többé

2010. szeptember 23.
2.1871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A legújabb Devil May Cry epizód bejelentését hiába fogadták a fanatikusok kitörő lelkesedéssel, az őszinte mosolyok csak addig tartottak, amíg meg nem tudták, hogy az illetékesek szerint korábban elhintett nyugatiasodás miben nyilvánul majd meg az alkotással kapcsolatban.

Főhősünk, avagy Dante ugyanis a korábbi vagány kinézete helyett úgy néz ki a széria legújabb epizódjában, mintha a legközelebbi meleg bárból sétált volna ki, ez pedig alapesetben is megvetendő lenne, a Devil May Cry-sorozat esetében azonban a legsúlyosabb blaszfémia.

A Ninja Theory vezetője, avagy Tameem Antoniades viszont végre felszólalt a témában, és egy elég félresikerült indokkal kívánta korrigálni Dante idétlen külsejét. Állítása szerint ugyanis ami régen, úgy 12 évvel ezelőtt a franchise első darabjánál még menő volt, az ma már egyáltalán nem az. Antoniades szerint, ha Dante besétálni Tokyo egyik kocsmájában a régi öltözetében, az emberek kinevették volna, így azonban csak az új divat szerint ruházták fel a főhőst. Új zene, új utak a megvalósításban és új divat, Tameem szerint ez jellemzi a DMC-t, így érdemes beletörődni, hogy az illetékesek csak az állítólagos divatot követték. Ebből a divatból márpedig mi akkor sem kérünk!
4 hozzászólás

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 1 napja

Sztem a mostani úgy néz ki, mint egy beesettarcú, drogos, alkoholista csöves. Nagyon gáz...

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 9 hónapja és 1 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

14 éve, 9 hónapja és 1 napja

Szerintem sem kellett volna megváltoztatni a jól megszokott főhős kinézetét, de azért én nem látom ilyen borúsan a helyzetet. Ha egyébként a játékmenet jó, akkor nem tökmindegy, hogy hogyan néz ki az a szerencsétlen karakter?

válasz erre

Shade

14 éve, 9 hónapja és 1 napja

Divan? Hát ez marhajó, hol láttak ezek ilyet, hogy manapság a ****s öltözet és a zombi fej a divat?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja