DLC-vel és ingyenes frissítéssel gazdagodik kedden a Dragon Ball Xenoverse 2

2016. december 18.
4.0041
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bandai Namco munkatársai bejelentették, hogy december 20-án, avagy most kedden egy ingyenes frissítést, valamint az első DLC csomagot is elérhetővé teszik a Dragon Ball Xenoverse 2-höz.

Az ingyenes frissítés várhatóan az újabb skillek mellett négy újabb támadással, hat újabb kosztümmel, valamint egy új eventtel - Frieza's Siege -, illetve egy új raid questtel bővíti az alapokat, utóbbi középpontjában Evil Yamchával.

Ezen felül exkluzív ingyenes tartalmak járnak még a Bandai Namco Entertainment Europe VIP Corner tagjainak is, akik öt új tanárral és húsz újabb támadással tudják még bővíteni a játékot.

Az első DLC csomag ezen felül már fizetős lesz, és bár az árát nem ismerjük, azt már tudjuk, hogy a Season Pass birtokosai szabadon beszerezhetik maguknak. Ebben a csomagban egy új mester, öt új támadás, két új kosztüm, öt Super Soul és három Parallel Quest mellett két újabb játszható karakter lesz megtalálható Cabbe és Frost képében.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

rDAVE

1 éve, 27 napja

totyak írta:
Ha bejelentik a fizetős dlc-t, az árat miért nem teszik mellé rögtön?
Ha már beárazták, akkor tuti azért nem mondják meg, hogy elsőnek akard a DLC-t.

válasz erre

totyak

1 éve, 27 napja

Ha bejelentik a fizetős dlc-t, az árat miért nem teszik mellé rögtön?

válasz erre

VaPe

1 éve, 27 napja

Elég gagyi.

válasz erre

Tommy

1 éve, 27 napja

Fizetős DLC kell a francnak.

válasz erre
Dragon Ball Xenoverse 2
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Bvektor profiljaLaci721 profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaGargameth profiljaMarduk profiljaM.O.R.P.H. profiljakadaj profilja