DJ Hero: Készül a folytatás

2010. január 15.
2.1231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Nem lepődtünk meg különösebben, amikor az ActiVision a MIDEM 2010 nevű zenei eseményen megerősítette a DJ Hero 2 érkezését.

Egy külföldi forrás arról is említést tesz, hogy a sorozatgyártó cég új zenei tehetségeket keres egy DJ Hero Zenei Meghallgatáson, amelynek lényege, hogy a legjobb zenét produkáló ember nyertes szerzeménye bekerül az új részbe. Ez egy nagyszerű lehetőség a pályakezdő, idáig ismeretlen zenészek számára, hiszen a DJ Hero 2-n keresztül milliók ismerhetik meg a nyertes nevét és muzsikáját.

Nem ez az első eset, hogy a DJ Hero folytatásáról hallani lehetett, hiszen két hete maga David Guetta nyilatkozta, hogy ő is dolgozik a játék következő részén. Ami viszont érdekes ebben az egészben, hogy a Guitar Hero sorozat óriási sikerével szemben a DJ Hero nem szerepelt a legjobban eladások terén, pedig a kritikusok jó véleménnyel voltak a produktumról. Az első hónapban a lemezlovas játék mindössze 122,000 példányban kelt el, ami kifejezetten kevésnek számít manapság. Talán a következő rész nagyobb sikereket ér el, ha megfelelő zenei összeállítással vértezik fel.
DJ Hero 2 érkezését.'>
nincs még hozzászólás

DJ Hero
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja