Dizájnerekre vadászik a Rare

2009. augusztus 06.
2.5151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Nintendo-tól felvásárolt Rare új arcokra vadászik a bandába, akik a Microsoft nemrég bejelentett mozgásérzékelős technológiájára kísérelnek maradandót alkotni.

A Project Natalra való fejlesztéshez volna szükségük néhány olyan srácra, akik nem hagyományos gondolkodásmódjukkal segítenék kiötleni a követendő irányvonalakat és ideáikkal színesítenék a térbeli érzékeléssel ellátott, kontroller nélküli játékvezérlő leendő alkotásait.

A redmondiak tulajdonában lévő, brit csapat nem köti az ebet a karóhoz, nem kérnek több éves dizájneri tapasztalatokat a jelentkezőktől, azok múltja csaknem érdektelen számukra, az elvárás csupán annyi, hogy tudjanak "másképp", előre gondolkodni, és merjék áttörni a korlátokat, egyszóval teljesen őrült fazonokra, zsenipalántákra lenne szükségük. A Project Natal esetében maga a játékos a kontroller, így szükség is van a csapatnak olyan elgondolásokra, amelyek nem a hagyományos játékfejlesztés földhözragadt stílusát követik. A Rare-nek nem igazán jutott ki a sikerből az utóbbi időkben, egyik alkotásuk sem robbant igazán nagyot, beleértve a Banjo Kazooie: Nuts & Bolts-ot is. Talán majd a jövőre prognosztizált Natallal több szerencséjük lesz, főként ha ügyesen válogatnak friss arcokat a gyarapítandó gárdába. Egyelőre konkrét bejelentett játékuk nincs, azt viszont jól tudjuk, hogy valami remekkel készülnek a Natal szoftveres támogatását elősegítendő. Várjuk a konkrétumokat.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja