Divinity II: Ego Draconis: Friss hangulatfokozó érkezett

2009. szeptember 15.
2.6831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Legmélységesebb gyűlöletünk gyúlt fel augusztus végén a német játékosokkal szemben, lévén ők már akkor birtokba vehették a Divinity II: Ego Draconis néven ismert szerepjátékot, ráadásul saját anyanyelvükre lefordítva, és hála a dtp Entertainment, valamint a Larian Studios szinte folyamatos hírzárlatának, szinte semmit sem tudtunk az angol verziókról.

Egészen addig, amíg meg nem jelent egy nyilatkozat, miszerint Észak-Amerikába decemberben érkeznek meg az érthető nyelvre lefordított változatok, amelynek már az európai játékosok is örülhetnek, hiszen ha egyszer már angol a szoftver, akkor a mi földünkre is illik bedobozolniuk az illetékeseknek.

Reméljük, hogy minden fennakadás nélkül ez így meg is fog történni, hiszen az idei esztendő szerepjáték-felhozatalában a Divinity II is fontos szerepet vállal, mivel nagy múlttal rendelkező programmal van dolgunk. Az angol nyelvű verziók készültéről eddig ugyan csak írásos bizonyítékaink voltak, de a mai napon ez is megváltozott, köszönhetően egy trailernek, amely teljesen friss és egyben angol is, tehát ha a német verziók megjelenése után még érkezik angol látnivaló, akkor az nyilván csak és kizárólag egyet jelenthet.

A trailer mindemellett egy roppant hangulatos darab, amely vég nélkül bemutatja nekünk a Divinity II világát, egyrészről a színes, szagos és virágos mindennapokat, másrészről a sötét, sárkányos és látványos nem mindennapokat, amikor mi magunk sem leszünk már teljesen emberi lények, hiszen ereinkben sárkányvér folydogál, aminek hála mi magunk is átalakulhatunk egy vérszomjas vadállattá. Ha szeretnél ismét meggyőződni a játék milyenségéről, ne hagyd ki a frissen befutott hangulatfokozót.

#tv#
Divinity II: Ego Draconis néven ismert szerepjátékot, ráadásul saját anyanyelvükre lefordítva, és hála a dtp Entertainment, valamint a Larian Studios szinte folyamatos hírzárlatának, szinte semmit sem tudtunk az angol verziókról.'>
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 10 hónapja és 9 napja

Nemigazságos hogy egy jó deszkás játék sincs pc-re. Ez elnyomás én mondom! A pc-t nemszabadna elhagyagolni! Mérföldekkel fejletebb technológiával rendelkezik mint bármeik mai konzol.

válasz erre
Divinity II: Ego Draconis
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja