Divinity II: Ego Draconis: A sárkány én vagyok

2009. október 09.
3.5811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Német nyelvterületeken már a nyár végén megérkezett a Divinity II: Ego Draconis névre hallgató szerepjáték, és meglepően jó eredményeket ért el az első tesztek alapján.

Bár a Metacritic hivatalos részére egyelőre nem lehet teljes mértékben adni, hiszen csak négy kritika áll rendelkezésünkre, amelyek 81/100-as arányon állították meg a program pontozását, ellenben a rajongók szavazata már mérvadó lehet. Bár ők sincsenek még sokan, de 12 fanatikus szavazata alapján 9,3/10-es eredményen áll az alkotás, így kijelenthető, hogy a Divinity II eddig várakozáson felül teljesít.

Természetesen az eredményekkel még nem árt óvatosan bánni, hiszen ezek csak és kizárólag a német verziók értékelései, mert az angol nyelvű változatok sajnos még nem jelentek meg. Éppen ezért köszönthetjük nagy szeretettel azt a friss trailert, amely magáról a játékról készült, és ugyan sokat nem mutat meg róla, de egy kis hangulatfokozónak mindenképpen kiváló.

A látnivaló legérdekesebb része azonban nem középtájon, hanem egészen pontosan a végén keresendő, hiszen ott láthatjuk, hogy a játék angol verziója még mindig ebben az évben kíván megjelenni, igaz, csak Xbox 360 van feltüntetve, de a pletykák ellenére sem kell megijedni, érkezni fog az PC-re is, csak a pénz valószínűleg ismét beszélt... Mindenesetre az új videót semmiképpen se hagyjátok ki!

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

nincs még hozzászólás

Divinity II: Ego Draconis
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja