Divinity 2: Ego Draconis a debüt trailer

2008. augusztus 29.
2.5411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány héttel ezelőtt érkezett meg az első igazi hírcsomag a Divine Divinity és a Beyond Divinity utódjának tekinthető Divinity 2-ről.

Nemrég azonban megkaptuk hozzá a debütáló trailert is, ami ismét lerántja a leplet néhány érdekességről. Bár az Ego Draconis névből következtethettünk már rá, mégsem gondoltuk volna. A főhős a videó végén ugyanis átváltozik egy igazi sárkánnyá. Ez a fícsör nem csak újdonságot hoz majd a játékba, hanem az utazásokat is megkönnyíti, sőt nem kizárt, hogy még csatázhatunk is majd sárkánytestben.

Ha ismered az elődöket, akkor már tudod, hogy RPG-ről beszélünk, amiből úgyis kevés kiváló alkotás van, azonban a Divinity 2 minden okot megad a reménykedésre. A fejlesztők ígérgetnek itt is, mint mindenhol máshol, csak a legjobbakat tudjuk kívánni, hogy ezek be is teljesüljenek. Hogy mik is ezek az ígéretek? Nos... Elsődlegesen itt van a három új játszható kaszt, amik még egyenlőre nem tudjuk, hogy mik lesznek, azt azonban igen, hogy bármelyiket is választjuk, a sztorira kihatással lesz. Természetesen mindegyiket személyre szabhatjuk majd, ha kedvünk tartja. Másodlagosan a szabadon alakítható sztori, ami már annyira nem újdonság a mai világban, azért valljuk be nem mindegy mennyire érdekes a történet. Itt viszont egy kisebb regény fordulatait és minden egyes szépségét élhetjük majd át a fejesek szerint.

Viszont akármit is mondjanak a fejlesztők, a legnagyobb és legszuperebb dolog, ami talán minden szerepjátékosnak álma volt, de még soha nem volt rá példa. Na mi is az? Hát persze, hogy a "sárkány én", hogy végre átváltozhassunk egy gyönyörű tűzokádóvá és felreppenhessünk az égbe. Amelyik RPG fanatikusnak ez nem volt még a várólistáján, az menjen aludni inkább. A Divinity 2 előreláthatólag 2009-ben érkezik majd hozzánk, PC-re és XBox-ra egyaránt. Azt hiszem új színt hoz majd ez is a szerepjátékok körébe, amiből a jövő évben nem lesz hiány, ha olyan nevekre gondolunk, mint a Diablo 3 vagy a Dragon Age: Origin. A Divinity 2 pedig felsorakozik a célvonalhoz és, hogy ki lesz az abszolút győztes, majd kiderül. De izgalmas csata lesz az biztos.

#tv#
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 4 hónapja és 16 napja

totál zsiiir

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljaGargameth profiljarDAVE profilja