Divinity 2: Ego Draconis: 5 rövid mozgókép

2009. november 01.
3.2811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Belgium első számú játékfejlesztőjének számító Larian Studios műhelyében ölti magára végleges alakját a nagy sikerű Divine Divinity folytatása, a Divinity 2: Ego Draconis.

A kiadási procedúrát két német illetőségű csapat, a DTP Entertainment (Európában) és a cdv Software Entertainment (Amerikában) intézi. Ezért nem meglepő, hogy először a saját portájuknak kedveztek, és a játékot először német nyelvterületen hozták ki, még a nyár végén. Az angolul beszélő példányokra egészen 2010. első hetéig kell várnunk, de az eddigi kevés számú kritika alapján nem fogunk elégedetlenek lenni a végeredménnyel.

Éhségünket csillapítandó, a marketingesek közzétették 5 darab gameplay videót a játékból, amelyek már a többség számára is érthető feliratokat tartalmaznak. A mozgóképek az alkotás különféle oldalait mutatják be, láthatunk (szerencsére kimerevíthető) földi és légi összecsapásokat, tróntermet, sárkányokat, változatos tájakat, varázslatokat és korrekt látványvilágot. Az anyagok egyesével körülbelül 2 perc hosszúságúak, így segítségükkel nagyjából 10 perc erejéig kóstolhatunk bele a Divinity 2 által megteremtett univerzum történéseibe.
#tv#
#tv2#
#tv3#
#tv4#
#tv5#
1 hozzászólás

Shade

15 éve, 7 hónapja és 25 napja

Hát nemlehet rossz. nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaRemulto profiljamarco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja