Divinity: Fallen Heroes címmel taktikai stratégiát jelentett be a Larian Studios

2019. október 16.
5.4331
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Divinity RPG-sorozattal elhíresült - jelenleg pedig a Baldur's Gate 3 munkálataival foglalatoskodó - Larian Studios bejelentette, hogy a Logic Artists csapatával karöltve egy új projekt munkálataiba kezdtek Divinity: Fallen Heroes címmel.

Mint már a nevéből is látható, az alkotás a Divinity-sorozathoz kapcsolódik, de csak a fantáziavilág tekintetében, merthogy a játékmenet a taktikai stratégiákon alapul, amit csipetnyi szerepjátékos elemekkel dobtak fel az alkotók.

A Divinity: Fallen Heroes a történet tekintetében a Divinity: Original Sin 2 folytatásaként lett definiálva, ezáltal egy új gonosz jelenik meg a színen, a mi feladatunk pedig, hogy karaktereink oldalán szembenézzünk a fenyegetéssel, miközben megismerjük Rivellion földjét, az újabb csaták során pedig extra fegyverekre és képességekre teszünk szert.

Az alkotás az egyjátékos élmények mellett kooperatív lehetőségekkel is kecsegtet majd nekünk, és gyakorlatilag az Original Sin 2-ben látott harcokat állítja a középpontba egy kicsit hangsúlyosabb, finomított formában. A Divinity: Fallen Heroes megjelenését idén novemberre várhatjuk PC-re és konzolokra!

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Mordorer

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Kíváncsian várom!

válasz erre

VaPe

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Háááát.... Meglátjuk majd, egyelőre nem estem hanyatt tőle.

válasz erre

Patrik94

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Na erre kíváncsi leszek!

válasz erre
Divinity: Fallen Heroes
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljapityuska profilja