Dissidia: Final Fantasy: Tidus és Jecht

2008. július 09.
2.1181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Final Fantasy sorozat az utóbbi időben a kevésbé figyelmes szimpatizánsok számára kissé követhetetlenül szerteágazódott.

Volt itt már szó Final Fantasy XIII-ról, Versus XIII-ról, Crisis Core-ról, Dissidia-ról és a többi és a többi. Hogy egy picit tisztába rakjuk a dolgokat elővettük a PlayStation Portable-re készülő újabb Utolsó Fantázia epizódot, a Dissidia-t annak okán többek között, hogy friss képekkel tudunk szolgálni a játékról.

A Dissidia: Final Fantasy nem a megszokott RPG-s aspektusból tálalja a dolgokat, sokkal inkább egy remek akció játék kerekedik belőle, amelyben most először találkozhat több, más-más Final Fantasy univerzumból származó karakter, akik ezúttal egymás ellen mérik össze erejüket. Tidus (Final Fantasy X), Zidane Tribal (Final Fantasy IX), Sqall Leonheart (Final Fantasy VIII), Frioniel (Final Fantasy II), Warrior Of Light (Final Fantasy) már biztosan szerepelnek majd a Dissida-ban, ők fogják képviselni a fényt, a jóságot.

Mindenkinek meglesz természetesen az azonos univerzumból és felvonásból érkező ellenpólusa is, így tahát találkozhatunk majd velük is a Dissida-ban: Jecht (Final Fantasy X), Kuja (Final Fantasy IX), Ultimecia (Final Fantasy VIII), Sephiroth (Final Fantasy VII), Emperor (Final Fantasy II), Garland (Final Fantasy). Ők tehát face to face fognak szembeszállni egymással egy olyan műfaji besorolású alkotásban, amelyet Dramatic Progressive Action-nek kereszteltek el az arra érdemesek. Amellett, hogy nem egy szokványos RPG-nek készül, természetesen lesznek benne szerepjátékos elemek bőven.

Egyelőre nincs hír arról, hogy a Dissidia: Final Fantasy elhagyja-e Japánt, de mi látunk arra reális esélyt, hogy minimum egy amerika verziót kihoznak belőle a Square Enix-ék. Mi már azzal is jól járnánk, hiszen a PlayStation Portable régiófüggetlen, tehát adott esetben lehet bátran importálni az Európában ki nem hozott anyagokat Amerikából is. Most, hogy egy picit tisztább a kép, járjuk körbe a friss galériát, hátha kedvet kaptok hozzá.


Dissidia: Final Fantasy: Tidus és Jecht - 2. kép


Dissidia: Final Fantasy: Tidus és Jecht - 3. kép


Dissidia: Final Fantasy: Tidus és Jecht - 4. kép


Dissidia: Final Fantasy: Tidus és Jecht - 5. kép


Dissidia: Final Fantasy: Tidus és Jecht - 6. kép


Dissidia: Final Fantasy: Tidus és Jecht - 7. kép


Dissidia: Final Fantasy: Tidus és Jecht - 8. kép


Dissidia: Final Fantasy: Tidus és Jecht - 9. kép


Dissidia: Final Fantasy: Tidus és Jecht - 10. kép


Dissidia: Final Fantasy: Tidus és Jecht - 11. kép

2 hozzászólás

FutuRetrO

12 éve, 7 hónapja és 21 napja

Vendég írta:
" amelyben most először találkozhat több, más-más Final Fantasy univerzumból származó karakter"
tévedés, a Kingdom Heartsben is találkozhattak ^^
Így igaz, de ott más körülmények között tették... Én komolyabb hangvételű cuccokra gondoltam elsősorban, de bele lehet kötni az idézett szövegbe, ha valaki nagyon akar, tény és való.

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 21 napja

" amelyben most először találkozhat több, más-más Final Fantasy univerzumból származó karakter"
tévedés, a Kingdom Heartsben is találkozhattak ^^

válasz erre
Dissidia: Final Fantasy
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt