Dissidia: Final Fantasy: Magas elvárások

2009. augusztus 05.
2.3201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Square Enix minden eddigi Final Fantasy epizód eladásait megdöntő sikerre számít a hamarosan nyugati kiruccanásait is letudó Dissidia-tól a Sony marokkonzolján.

A japánban nagy népszerűségnek örvendő alkotás augusztus végén érkezik meg Észak-Amerikába, majd szeptember elején átevez az öreg kontinens partjaira, ahol gyakorlatilag a Crisis Core: Final Fantasy VII-tel vetekedő, sőt, azt is bőven túlszárnyaló fogyást prognosztizálnak a japán szerepjáték gyáros illetékesei.

Annak ellenére, hogy a Dissidia: Final Fantasy gyakorlatilag egy nyomokban szerepjáték elemekkel dúsított, színtiszta bunyós anyag (dramatic progressive action), feltűnően nagy kereslet mutatkozott iránta, így az elvárások nagyon magasak, nyilatkozta Doug Bone, értékesítési igazgató. Japánban, ahol tudvalevőleg az RPG cuccok dominálnak, már lesöpörte a színről a Crisis Core: Final Fantasy VII-et, ugyanezt a mutatványt várják tőle a többi territóriumban - például a briteknél -, azaz, minden idők legsikeresebb PlayStation Portable-ös Utolós Fantázia címévé válhat, amennyiben a predikciók végül helytállóak lesznek.

A Square Enix roppant módon bizakodó és a jövendöltnél magasabb előrendelési mennyiségek csak tovább szítják a játékba vetett hitüket. A Dissidia-ban rengeteg Final Fantasy karakterrel találkozhatunk az eddig megjelent számozott epizódokból, így arénába küldhetjük egymás ellen többek között Zidane-t, Tidus-t, Cloud-ot, Squall-t és még számos más szereplőt a jó és a sötét oldalról egyaránt. A megjelenés után nem sokkal kiderül, hogy képes volt-e megfelelni a magas elvárásoknak. A játék tesztjét hamarosan olvashatjátok itt, a Game Channel-en.


Dissidia: Final Fantasy: Magas elvárások - 2. kép

nincs még hozzászólás

Dissidia: Final Fantasy
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Totosama profiljaNeurotic profiljagery1113 profilja