Dissidia: Final Fantasy és Kingdom Hearts 358/2 amerikai megjelenések

2009. február 09.
1.7611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Bármennyire is törekedett a Square Enix elérni a közel tökéletes, szimultán megjelenési időzítéseket, sok, számunkra is fontos címnél ez nem csak, hogy működésképtelen elképzelés, de jóval több, mint fél év várakozási idők is előfordulhatnak.

Itt van példának okáért a két handheld reménység, a PlayStation Portable exkluzív Dissidia: Final Fantasy és a Nintendo DS-re farigcsált Kingdom Hearts 358/2. Mindkét alkotás majd csak augusztus legvégén landol az amerikai üzletekben.

Ami testvérek között is közel kilenc hónapos késést jelent a tavaly decemberben kiadott, japán verzióhoz képest. A Dissidia: Final Fantasy hazai pályán szenzációsan teljesített és a siker tovább gyűrűzik augusztus 31.-én, ettől a naptól kezdve lesz hozzáférhető Amerikában mindkét hordozható produktum és akkor még szóba sem került a legtöbbször utoljára hagyott, öreg kontinens.

A minket közvetlenül érintő megjelenési dátum a Dissidia: Final Fantasy esetében ismeretlen, annak hivatalos bejelentését a Square Enix a következő hetekre ígéri, mialatt a Kingdom Hearts 358/2-ről még csak szót sem ejtettek a drága urak. Ha lényegesen későbbre teszik az európai premiert, akkor nyilván lekopasztják az itteni rajongók a tengerentúli polcokat, az import mindig remek alternatíva marad. Éljen a régiófüggetlenség.
nincs még hozzászólás

Dissidia: Final Fantasy
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaKisember001 profiljamarco profilja