Disney Fantasy Online: Amikor Donald kacsa PvP-zni indul

2008. december 02.
5.9801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hát furcsa világot élünk az biztos.

Sok mindent láttunk már a játékvilágban, de még több eszement őrültséget látunk a való világban is. Most ragaszkodva a játékokhoz, ismerkedjünk meg a World Of Warcraft trónfosztójával, ami a Disney Fantasy Online névre hallgat. Remélem leesett, hogy enyhe irónia lengte körül az elhangzott mondatot, hiszen elég furcsa lenne, ha Donald kacsa és közkedvelt társai megdöntenék ezt az egyeduralmat, de az biztos, hogy a kisebb korosztály nagyon rákaphat egy olyan Disney tematikájú MMORPG-re, mint amilyen ez a játék is lesz.

De biztos, hogy csak a kisebb korosztály? Hiszen pont ők azok, akik anime rajzfilmeken nőnek fel, miközben Pikachu pólóban rohangálnak az iskolában. Lehet ők azt sem tudják mi, pontosabban ki volt Walt Disney. Viszont az idősebbeknek nagyon kellemes emlékeik fűződnek Mickey egérhez, Goofy-hoz, Donald kacsához és a később megrajzolt mesehősökhöz, amiket lehet, hogy sokan szívesen látnának viszont a számítógép képernyőjén is.

Erre most megadatik mindenkinek a lehetőség, pontosan majd jövő év elején, hiszen elvileg akkor indul útjára a Disney Fantasy Online, amiben minden olyan momentum megtalálható lesz, mint amiket már megismerhettünk más MMO-kból. Nyilván vérengzés és ilyenek nem lesznek, de a lényeg, amitől MMORPG-vé válik valami, az igen. Egyenlőre mindennemű kép és videó nélkül került napvilágra a bejelentés, így bővebbet sajnos nem tudunk mondani, de a gondolattal azért játsszunk el, hogy milyen lesz, ha Donald kacsa elhívja PvP-zni Mickey egeret. Szerintem ne írjuk le még ideje korán a projektet...
5 hozzászólás

Aj Styles

14 éve, 5 hónapja

Nah ez keményröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 5 hónapja

kikiröhögő smileymeglepődött smileymenő smileymosolygó smileyszomorú smileymeglepett smileynyelvnyújtó smileykacsintó smileykacsintó smileykacsintó smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 5 hónapja és 14 napja

szijasztok szteem tök jo lenneröhögő smileyröhögő smiley
röhögő smiley

válasz erre

korsel

16 éve, 8 hónapja és 15 napja

Hogy ne tette volna! nyelvnyújtó smiley
Amúgy az alapötlet.. nekem egy kicsit erőltetettnek tűnik ennél a disney mmonál, bár ki tudja mit hoznak ki majd belőle. Várjuk a képeket.

válasz erre

norbertony

16 éve, 8 hónapja és 15 napja

Én azon csodálkozom, hogy a Nintendo még nem hülyítette be a gyerekeket egy Pokemon MMORPG-vel.röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja