Disgaea 3: Absence Of Justice

2008. június 11.
3.0461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Nippon Ichi (Disgaea: Hour of Darkness, Phantom Brave, La Pucelle: Tactics, Rhapsody: A Musical Adventure) keményvonalbéli, PlayStation 3 exkluzív szerepjátéka hamarosan betámadja Észak-Amerikát is, a január végi, Japán bemutatkozás után.

Az elődök a PlayStation 2 és PlayStation Portable masinákon láttak napvilágot, mely vérvonal ezúttal sem szakad meg, csupán generációt vált. A taktikai RPG otthonául a Maritsu Evil Academy szolgál majd.

Európai megjelenésről sajnos továbbra sincs szó, ami azért fáj kimondottan, mert a PlayStation 3 szűkölködik a jófajta szerepjátékokban. Amerikában augusztus végén kerül a polcokra a produktum, így ha az alant meglesett mozgókép alapján úgy érzed, hogy tudnád szeretni, máris elgondolkodhatsz egy import darab beszerzésén.

A látványvilág erőteljes manga stílusbeli vonulatot élvez, a perspektíva pedig a klasszikus, izometrikus szerepjátékokat idézi, persze itt már minden három dimenzióban pompázik. Korábban írtunk róla, hogy a Nippon Ichi Software marketing koordinátora, Jack Niida adta meg a magyarázatot arra, hogy miért nem PlayStation 2-n folytatják a sorozatot. A válasz a nyugdíj határán egyensúlyozó hardver gyengeségében rejlik.

Ez már önmagában is érzékelteti mindazt, amire számíthatunk az anyag kapcsán. Szép is, jó is, izgalmas is, egyedi is, látványos is. Ha még nem kerültél kapcsolatba vele korábban, akkor most három percnyi büntire ítélünk, melynek letöltése azonnali hatállyal életbe lép, fellebbezésnek helye nincs. Kellemes szemlélődést.

#tv#

Korábbi kapcsolódó hírünk: Disgaea 3: A PlayStation 2 túl gyenge volt
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja