Discord tanúsítványt kapott a HyperX Cloud II

2016. március 23.
1.2431
petike737 profilja, adatai
petike737
A HyperX nemrég szállt be a gamer perifériák piacára és mára már az egyik legkedveltebb márkának számít, amit főként a remek minőséget képviselő Cloud-szériás headsetnek köszönhetnek.
 

Mostanság új termékekkel nem vagyunk elárasztva, ugyanakkor a vállalat folyamatosan kapja az elismeréseket, melyekre a felhasználóknak is érdemes figyelniük. Legutóbb például a "gamer kommunikáció" egyik új úttörője, a Discord ismert el két HyperX headsetet.

A Discord egyébként egy szöveges és hangos csevegést kínáló szoftver, mely feltörekvőben van. Jelenleg 5 milliós stabil felhasználói táborral és havi 1 millió új érdeklődővel rendelkeznek, tehát érdemes megjegyezni a nevüket. A HyperX Cloud Revolver és Cloud II modelleket több tesztnek is alávetették a tanúsítvány kiállítása ellőtt, a végeredménnyel pedig maximálisan elégedettek, hiszen tiszta mikrofonhangot és magas minőségű hangzást biztosítanak a HyperX termékei.
5 hozzászólás

venoman

3 hónapja, 2 hete

Discord elismerte ? Akkor én is jóvá hagyom

válasz erre

totyak

3 hónapja, 2 hete

De brutál jól néz ki. De az ár miatt biztos nem veszek ilyesmit.

válasz erre

drift3r91

3 hónapja, 2 hete

Én is cloudot veszek majd,most még nincs jó headsetem.

válasz erre

WarriorAutobot

3 hónapja, 2 hete

Nem rossz, de most vettem egy új fejhallgatót úgyhogy nem hiszem hogy mostanában vennék ilyet.

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Jó is az. Ráadásul egyre olcsóbb mostanában!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaElisorne profiljaLaci721 profiljaVikci profiljagery1113 profiljaGyugyubro profiljaSophiaso profiljafubenalvo profiljaManiac profiljamarco profiljaturatur profilja