Disciples III: Renaissance: Júniusi és júliusi megjelenési időpontok

2010. június 20.
4.8791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Kalypso Media égisze alatt hajózó Disciples III: Renaissance egyike az utóbbi évek leghányatottabb sorsú alkotásainak.

Már hosszú-hosszú esztendők óta formálódik az Akella műhelyében, számos alkalommal csúsztatták, míg végül decemberben Oroszföldön ki nem adták. Aki azonban úgy vélte, hogy ezzel rálelt a helyes útra a produktum, nagyot tévedett, hiszen a nemzetközi változat még mindig várat magára. Szerencsére már nem sokáig, ugyanis a kiadó emberei megjelentek az E3-on, és egy gameplay trailer mellett néhány dátumot is a sikítozó tömeg közé szórtak.

Az már biztosnak tűnik, hogy Európa fejlettebb országaiba (Németország és Anglia) június 25-én érkezik meg a Disciples III. A lenti videó végén feltűnő július Észak-Amerikára, valamint Ausztráliára vonatkozik, ám a hónap megjelölésénél pontosabbat nem árultak el az illetékesek. A kérdés csupán az, hogy Európa fejletlenebb régiói, köztük kis hazánk, mikor kapnak a termékből, ha kapnak egyáltalán, illetve lesz-e olyan forgalmazó, aki felvállalja egy orosz fejlesztésű, körökre osztott stratégia nem biztos, hogy kifizetődő terjesztését. Míg a válaszokra várunk, érdemes belekukkantani az E3-as mozgóképbe, mely alapján a Disciples III: Renaissance továbbra is a minőségi szórakozás érzetét árasztja magából.
#tv#
Disciples III: Renaissance egyike az utóbbi évek leghányatottabb sorsú alkotásainak.'>
2 hozzászólás

Dru

14 éve, 11 hónapja és 18 napja

Vendég írta:
Létezik már digitális terjezstés is srácok, júniusban már iutt is elérhető lesz.
Valóban. Ugyanakkor még léteznek olyan régimódi emberek is (pl. jómagam), akik jobban szeretik dobozos változatban beszerezni a termékeket, és digitálishoz csak akkor nyúlnak, ha abszolút esélytelen a dobozos.

válasz erre

Vendég

14 éve, 11 hónapja és 18 napja

Létezik már digitális terjezstés is srácok, júniusban már iutt is elérhető lesz.

válasz erre
Disciples III: Renaissance
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja