Disciples III: Renaissance: Hangulatos mozgókép érkezett

2009. szeptember 02.
3.7381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kezd egy kicsit felpezsdülni az élet a körökre osztott stratégiák egyik kiválósága, a Disciples-sorozat harmadik tagja körül, hiszen nem is olyan régen mutattunk be nektek a programról néhány hangulatos állóképet, a mai napon pedig egy velős gameplay videóval szeretnénk elkápráztatni titeket.

A kamerás, ám kifogástalan minőségű felvételen teljesen in-game, a véglegeshez közeli verzióját láthatjátok futás közben a játéknak, amely már most eszméletlen hangulattal, összetettséggel és kinézettel rendelkezik.

A mozgóanyagnak hála tökéletesen megfigyelhető, hogy a játék valóban az egyik legsötétebb körökre osztott stratégia, hiszen mind a Heroes, mind a King's Bounty varázslatos és színes világa után, ez maga lesz a megtestesült melankólia. Ugyanakkor a fantasy hatások természetesen itt is érvényesülni fognak, csak éppen nem a vigadozós és sörlocsolós fajtából, hanem az elgondolkoztató és mélabús változatból. Sokan éppen ezért szeretik nagyon a Disciples szériát, amelynek harmadik tagjára már nagyon-nagyon régóta várunk, de reméljük, hogy az idei esztendő borongós őszén végre kezeinkbe vehetjük a játék kész verzióját. Addig is, ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen lehet egy depresszív körökre osztott stratégia, akkor pillants bele az alábbi mozgóképbe:

#tv#
nincs még hozzászólás

Disciples III: Renaissance
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaDav2377 profiljamarco profilja